offshore noise control

Offshore lawaaibeheersing

Offshore platformen winnen olie & gas uit de zeebodem. De crew werkt en woont vaak weken achter elkaar offshore; met veel machines op een klein oppervlak. De oplossingen van Alara-Lukagro zorgen ervoor dat zij veilig hun werk kunnen doen en beschermd zijn tegen geluidsoverlast.

Advies op maat?

Scroll naar beneden

Aandachtspunten offshore platforms

Platforms dienen te voldoen aan de gestelde geluidsnormen van bijvoorbeeld NORSOK.
Dit zijn de aandachtspunten qua geluidnormen voor offshore platforms:

offshore_platform2

Speciale containers

Buiten-standaard afmetingen of speciale ontwerpwensen? Dan zijn wij de juiste partner. Juist als het gaat om buiten-standaard containers, bieden wij een passende oplossing op maat. Ook als LER inclusief electrische installaties.

Lees meer over containers

Omkastingen en cabines

Geluidsisolerende omkastingen voor generatorsets, pompsets, compressoren en andere machines en installaties. Geluidwerende cabines voor in de mudpump room, machine kamer of een complete driller’s cabin. Altijd op maat ontworpen en geproduceerd, zodat het exact past op uw offshore platform. Goedgekeurd en gecertificeerd volgens de laatste offshore normen.

Lees meer over geluidsisolerende omkastingen

Een éénpersoons kraancabine, of geluidwerende cabines in een machine kamer.. Door het leveren van maatwerk kan Alara-Lukagro voor ieder geluidprobleem een oplossing leveren.

Lees meer over geluidwerende cabines

Ventilatiesets

Door een goed afzuigsysteem voor bijvoorbeeld de shakers minimaliseert u gezondheidsrisico’s voor uw offshore personeel. De giftige gassen en olie dampen die vrijkomen bij dit proces blijven binnen de kanalen en worden gefilterd. De luchtuitlaat is geluidgedempt.

Bekijk project gefilterd afzuig systeem

Geluiddempende lucht in- en uitlaat

Voor de ventilatie van machinekamers, pit rooms, keuken, etc. Alle vertrekken dienen geventileerd te worden. Het geluidniveau bij de lucht in- en uitlaat is vaak te hoog. Wij bieden u daarom complete geluiddempende lucht in- en uitlaat sets. Op maat gemaakt en volgens de laatste normen, specifiek voor uw situatie offshore. Al vele platforms voldoen hierdoor weer aan de gestelde geluidseisen.

meer over geluiddempers

Deuren

Nieuwbouw offshore deuren

Voldoen de bestaande deuren niet meer? Dan realiseren wij ook nieuwe offshore deuren. A30 of A60, geluidsisolerend en brandwerend. Geproduceerd volgens, o.a., EC, IMO type of SOLAS regelgeving.

Revisie van bestaande deuren

Een offshore platform krijgt veel te verduren met de weersomstandigheden en invloeden van zee. Na een aantal jaar dienst zijn bij een opknapbeurt ook de deuren aan renovatie of vervanging toe. Alara-Lukagro verzorgt dit voor u, door in-house straal, natlak en poedercoat faciliteiten en de mogelijkheid om deuren tevens nieuw te bouwen. Wij nemen de schade aan de deuren op en bespreken met u welke deuren opgeknapt worden. Vervolgens halen wij de deuren voor u van het platform, reviseren deze in onze faciliteiten met straalcabine, natlak en poedercoat installatie, zorgen dat deze weer voldoen aan de laatst geldende eisen en plaatsen de deuren weer terug.

Advies & Survey’s

We gaan altijd voor de meest effectieve, efficiënte en bruikbare oplossing voor uw project. Oplossingen worden op maat voor u ontworpen en geproduceerd.

Zoekt u advies over een geschikte oplossing voor uw project? Of wilt u een offshore noise survey uit laten voeren? Neem dan onderaan deze pagina contact op met onze offshore specialist.

logos

Referentie projecten

Bekijk alle Olie & Gas projecten
omkasting_generatorset

Fpal – leveranciers beoordeling

Beoordeling geluidsisolerende omkastingen voor generatorset op Shell Leman platform. Beoordeling door inkoper van Amec Foster Wheeler

Score: 8,4

Alara-Lukagro ontving een 8,4 (uit 10) op alle 15 punten. Vooral product kwaliteit, project management, organisatie en faciliteiten werden als zeer goed beoordeeld. Een resultaat om trots op te zijn!

Renovatie_deuren_offshore

Fpal – leveranciers beoordeling

Beoordeling renovatie en nieuwbouw offshore deuren voor platform van Stena Drilling. Beoordeling door Chief Engineer Stena Spey.

Score: 9,3

Alara-Lukagro ontving een 9,3 (uit 10) op alle 15 punten. Vooral montage, HSE en vakbekwaamheid werden als zeer goed beoordeeld.
Een resultaat om trots op te zijn!

offshore platforms

Leveranciersaudit

On-site audit door Aker Solutions, voor het leveren van een geluidwerende omkasting/overkapping voor een grote lier.

Score: 9,1

Notitie van Aker Solutions: “We have found an excellent supplier in Alara-Lukagro. We have audited them and they have great knowledge of the subject and offshore experience.”

We zijn trots op ons track record

Advies op maat voor uw project? Wij denken graag met u mee!

“Ik denk graag met u mee over de meest optimale oplossing voor uw project. Ik ben al jarenlang werkzaam in de offshore markt en begrijp hierdoor de vragen die spelen in de markt. Heeft u een uitdaging? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!”

CvD@4x
Cees van Dijk Senior Sales Engineer +31 (0) 184 820 763
  • Sleep bestanden hierheen of
      Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.