offshore_werkschepen

Offshore werkschepen en baggerschepen

Nederlandse scheepswerven worden wereldwijd als experts gezien op het gebied van maritieme technologie. Wij zijn dan ook trotse toeleverancier! Met hoogstaande oplossingen die uw schip veiliger en aangenamer maken voor de opvarenden.

Advies op maat?

Scroll naar beneden

Geluidbronnen offshore werkschepen

Offshore_vessel

Oplossingen voor lawaai op offshore werk- en baggerschepen

Speciale containers

Buiten-standaard afmetingen of speciale ontwerpwensen? Dan zijn wij uw juiste partner. Juist als het gaat om speciale containers bieden wij een passende oplossing op maat.

Zo leverden we al LER en EPU containers (inclusief electrische installaties), maar ook bevelingstations en rook-ruimte containers.

Containers

Omkastingen en cabines

Omkastingen voor generatorsets, boegschroeven en andere machines en installaties en geluidwerende cabines voor in de machine kamer. Altijd op maat ontworpen en geproduceerd, zodat het exact past op uw schip. Goedgekeurd en gecertificeerd volgens de laatste maritieme normen. Indien gewenst inclusief elektrische installaties.

Geluidsisolerende omkasting

Geluidwerende cabines

Omkastingen, containers en cabines

Geluiddempers

Coulissen of cilindrische geluiddempers zorgen er voor dat uw ventilatiesysteem voldoet aan de geluidseisen. Deze worden voor u op maat gemaakt en volgens de laatste maritieme normen, specifiek voor de situatie op uw schip.

Geluiddempers

Complete ventilatie sets

Ventilatieschachten zorgen voor lucht- toe en afvoer van bijvoorbeeld de motorkamer. Uiteraard mag het lawaai van de motorkamer niet uitstralen naar buiten of naar andere ruimten zoals het stuurhuis. Wij voorzien uw schip van een compleet op maat ontworpen ventilatie systeem met o.a. cilindrische geluiddempers, coulissendempers, dak coulissen en brandkleppen.

Complete ventilatie sets

ventilatie_systemen_schip_offshore

Nieuwbouw cabine deuren

Voldoen de bestaande deuren niet meer? Dan realiseren wij ook nieuwe cabine deuren. B30 of B60, geluidsisolerend en brandwerend. Geproduceerd volgens, o.a., IMO, MED en Rina.

Revisie van bestaande deuren

Wij nemen de schade aan de deuren op en bespreken met u welke deuren opgeknapt worden. Vervolgens halen wij de deuren voor u van het schip, reviseren deze in onze faciliteiten met straalcabine, natlak en poedercoat installatie, zorgen dat deze weer voldoen aan de laatst geldende eisen en plaatsen de deuren weer terug.

Bekijk referentie project

doors_offshore

Werkwijze & certificaten

Hoe wij uw project tot een succes maken? Door onze werkwijze. Deze is gebaseerd op kennis; kennis van geluid, van de wensen uit de markt en van geavanceerde methoden als FEM en CFD analyses. Daarnaast zijn onze oplossingen desgewenst uit te voeren conform o.a. MED, IMO, Rina, CSC, Bureau Veritas, DNV, Lloyd’s, ISO.

Lees meer over onze werkwijze

DNV_IMO_SOLAS_Lloyds_Bureau_Veritas

Referentie projecten

Bekijk alle maritieme projecten
20ft container

Samenwerken als partner

“We zijn tevreden met Alara-Lukagro als partner voor de levering van de 20 ft. EPU container. Ik zou het werk van Alara-Lukagro aanraden en we kijken uit naar verdere samenwerking in de toekomst.”

Senior Account Engineer – Huisman Europa

Cabine_machinekamer_dredger

Een verrassend goed resultaat

Na installatie van de cabine is het geluidsniveau door IHC Beavers Dredgers gemeten op 111 dB(A) buiten de cabine, en 68 dB(A) in de cabine en noemden dit “a remarkably good result”. Ondertussen heeft Alara-Lukagro nog drie van deze identieke geluidwerende cabines geleverd aan IHC Merwede.

Advies op maat voor uw project? Wij denken graag met u mee!

“Ik denk graag met u mee over de meest optimale oplossing voor uw project. Ik ben al een aantal jaren werkzaam in de maritieme markt en begrijp hierdoor de vragen die spelen in de markt. Heeft u een uitdaging? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!”

Michael Roode
Michael Roode Account Manager +31 184 661 700

Hartelijk dank voor uw bericht aan Alara-Lukagro. Een kopie van het bericht is naar uw email adres verstuurd. Indien van toepassing, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Dit veld is verplicht.

Vul een geldig e-mailadres in.

Enkel cijfers toegestaan