Decentrale energie en WKK

De energiemarkt in Europa is in beweging. Van een centraal gestuurde energievoorziening op basis van fossiele brandstoffen, verschuift deze naar een decentrale duurzame energievoorziening via decentrale energie en WKK installaties. Energie opwekken gebeurt dus steeds meer lokaal.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Scroll naar beneden

Oplossingen voor uw decentrale energie en WKK voorzieningen

WKK, stadsverwarming en lokale energieopwekking

Decentrale energievoorziening komt in verschillende vormen: van zonnepanelen tot WKK. Een aantal vormen, waarbij generatoren worden gebruikt, vragen extra aandacht met betrekking tot geluidhinder bestrijding. Wij bieden diverse oplossingen voor het tegengaan van lawaai voor deze installaties.

Oplossingen voor uw decentrale energievoorziening

Uw generatorsets voorzien wij van complete geluidsisolerende omkastingen met luchtinlaat en luchtuitlaat systemen. Of dit nu om één of tientallen installaties gaat.

Omkasting compleet met:

 • Geluiddempende panelen
 • Staalconstructies
 • Deuren
 • Inspectieluiken
 • Ventilatiesystemen, etc.

Geluidsisolerende omkasting

Voordelen voor u

 • Gecertificeerd
 • CFD en FEM berekeningen mogelijk
 • 3D tekenwerk
 • Wereldwijde montage

Werkwijze & certificaten

Hoe wij uw project tot een succes maken? Door onze werkwijze. Deze is gebaseerd op kennis; kennis van geluid, van de wensen uit de markt en van geavanceerde methoden als FEM en CFD analyses. Daarnaast zijn wij uitgebreid gecertificeerd en ontvangen positieve feedback op audits binnen ons bedrijf.

Lees meer over onze werkwijze

CFD analysis

Referentie projecten

Een leverancier die te vertrouwen is en doet wat ze beloven

 “Alara-Lukagro heeft zich naar ons toe wel bewezen. We werken al jaren samen. Een fijne samenwerking ja. Ze komen hun afspraken na en de omkastingen doen altijd wat vooraf wordt beloofd. We kunnen wel zeggen dat we een partnerschap hebben.”

Inkoper van OEM-er

Zekerheid van een goede oplossing voor mijn klant

“Het project is zó complex en we willen zeker zijn dat we slagen. Daarom kiezen we voor Alara-Lukagro, zij kunnen de levertijden en de complexe project begeleiding en uitvoering aan.”

Projectleider van project met 24 dieselmotoren

Meedenken in de meeste effectieve en efficiënte oplossing

“We hadden iets nodig wat eigenlijk niet bestond in die uitvoering. Alara-Lukagro durfde de uitdaging wel aan en hebben voor dit project items ontworpen en getest. Een perfecte samenwerking, waarbij wij erg tevreden zijn met het resultaat!”

Projectleider bij de bouw van een nieuwe energie centrale

Advies op maat voor uw decentrale energie en WKK project? Wij denken graag met u mee!

“Ik denk graag met u mee over de meest optimale oplossing voor uw project. Ik ben al jarenlang werkzaam in de energie markt en begrijp hierdoor de vragen die spelen in de markt. Heeft u een uitdaging? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!”

JdH-19128-140826@4x
John de Haan Sales Engineer +31 (0) 184 820 762 sales@alara-lukagro.com
  Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.