Ventilatie technische ruimte: geluiddemping en optimale luchttoevoer

Ventilatie technische ruimte: Alara-Lukagro leverde een complete ventilatie set voor optimale ventilatie en luchttoevoer, gecombineerd met hoge geluiddemping. Dit voorkomt geluidsoverlast naar buiten toe.

Scroll naar beneden

Samenwerking voor ventilatie technische ruimte

Het bedrijf Filter in Estland levert apparatuur voor industriële installaties, boilers, WKK installaties en water behandelingsinstallaties. Het bedrijf leerde Alara-Lukagro kennen op een beurs en bezocht naar aanleiding daarvan de productie van Alara-Lukagro. Ze waren erg te spreken over de gang van zaken hier en stuurde naar aanleiding daarvan een aanvraag voor een ventilatieset voor een boiler ruimte van een WKK project in Estland.

Het ventilatie systeem

De WKK installatie draait op een stoom boiler en de warmte kracht van de installatie is 9,6 MW. Filter had een lucht inlaat set nodig wat er voor zorgt dat de boiler ruimte gekoeld wordt en dat het verbrandingsproces van lucht wordt voorzien. Daarnaast mag het lawaai van de installatie niet naar buiten uitstralen.

Alara-Lukagro ontving de opdracht van Filter en engineerde en produceerde de geluiddempende ventilatie set voor de technische ruimte compleet, inclusief regenkappen, vogelgaas, warmtewisselaar, filterhuis, absorptie geluiddempers, ventilatoren en hijsogen.

ventilatiesets voor technische ruimte
ventilatie technische ruimte
ventilatie technische ruimte
ventilatie technische ruimte
ventilatie technische ruimte

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijke uitdaging?
Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw project.

Hartelijk dank voor uw bericht aan Alara-Lukagro. Een kopie van het bericht is naar uw email adres verstuurd. Indien van toepassing, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Dit veld is verplicht.

Vul een geldig e-mailadres in.

Enkel cijfers toegestaan

Mensen bekeken ook: