evenementen

Ontwikkeling & innovatie

Geluidbeheersing is een vak. Deze vakkennis vormt de basis voor onze innovaties in lawaaibeheersing. Door wetenschappelijk onderzoek en vergelijkend onderzoek in de praktijk breiden we deze kennis continue uit, waarmee we steeds innovatieve oplossingen ontwikkelen die stiller, veelzijdiger, beter of duurzamer zijn.

Voorloper in gecertificeerde oplossingen

We zijn trots! En met recht. Onze oplossingen hebben de meeste vergaande certificeringen in Nederland. Zo leveren wij de grootste geluidwerende en brandwerende draaideuren die officieel beproefd en gecertificeerd zijn volgens de laatste Europese normen.

Ontwikkelen op basis van uw vraag

Productontwikkelingen zijn vaak gerelateerd aan concrete vraagstellingen uit de markt. Wanneer men tegen beperkingen van een product aanloopt, hebben wij de kennis in huis om hiervoor een oplossing te ontwerpen. Indien gewenst, worden deze oplossingen beproefd bij officiële instanties en gecertificeerd volgens de laatste Europese normen.

Recente innovaties en ontwikkelingen

Energielabels_geluiddempers

Energie label voor geluiddempers

Het belang van duurzaam energiegebruik is duidelijk. Energie labels bieden een richtlijn om efficiënt met energie om te gaan. Alara-Lukagro heeft een initiatiefvoorstel gepubliceerd voor energie labels voor geluiddempers en heeft hiervoor een tool ontwikkeld. Open hieronder de energie label tool, of neem contact met ons op voor meer informatie over dit voorstel.

Open Energylabel tool

ontwikkeling en innovatie

Grootste akoestische brandwerende draaideuren

Recent zijn zeer grote brandwerende draaideuren getest bij een officiële test instantie. Deze deuren zijn nu gecertificeerd leverbaar, in combinatie met hoge geluidsisolatie.

Wilt u meer weten over deze test? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wat_is_geluid

Oplossingsoptimalisatie

Wij zijn ver gevorderd in de automatisering van het oplossen van complexe akoestische situaties. Dit stelt ons in staat om in een fractie van een seconde een breed scala aan oplossingen met elkaar te vergelijken.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Contact

Laat meer zien
Alara Lukagro

Eigen test faciliteit

In de ontwikkelfase meten en testen we innovaties in onze eigen test faciliteit, op ons productieterrein in Groot-Ammers. De meest optimale versie van een product, wordt vervolgens officieel getest en gecertificeerd volgens Europese normen.

Meer over Alara-Lukagro