Ontwikkeling & innovatie

Geluidbeheersing is een vak. Deze vakkennis vormt de basis voor onze innovaties in lawaaibeheersing. Door wetenschappelijk onderzoek en vergelijkend onderzoek in de praktijk breiden we deze kennis continue uit, waarmee we steeds innovatieve oplossingen ontwikkelen die stiller, veelzijdiger, beter of duurzamer zijn.

Voorloper in gecertificeerde oplossingen

We zijn trots! En met recht. Onze oplossingen hebben de meeste vergaande certificeringen in Nederland. Zo leveren wij de grootste geluidwerende en brandwerende draaideuren die officieel beproefd en gecertificeerd zijn volgens de laatste Europese normen.

Ontwikkelen op basis van uw vraag

Productontwikkelingen zijn vaak gerelateerd aan concrete vraagstellingen uit de markt. Wanneer men tegen beperkingen van een product aanloopt, hebben wij de kennis in huis om hiervoor een oplossing te ontwerpen. Indien gewenst, worden deze oplossingen beproefd bij officiële instanties en gecertificeerd volgens de laatste Europese normen.

Recente innovaties en ontwikkelingen

Alara-Lukagro sluit zich aan bij brancheorganisatie DDA

Alara-Lukagro sluit zich aan bij de DDA, de brancheorganisatie voor datacenters. Datacenters vormen het hart van onze digitale economie. Beschikbaarheid, snelheid en betrouwbaarheid zijn hierbij leidend in het technische ontwerp. Alara-Lukagro is er trots op om een belangrijke bijdrage te mogen leveren aan een veilig en betrouwbaar datacenter.

Meer informatie

Vanaf 1 november 2019 is het verplicht om brandwerende deuren te leveren met een CE-markering volgens EN 16034. Ondanks het feit dat Alara-Lukagro als eerste leverancier in Nederland volledig gereed is voor het leveren van deuren met CE-markering blijven we doorgaan met testen. Lees hier waarom we dat doen?

Meer informatie

Alara-Lukagro staat voor kwaliteit. Kwaliteit die we ook graag onderbouwen met cijfers. Om aan te kunnen tonen dat de gewenste en opgegeven resultaten zijn behaald voeren we vaak SAT en FAT testen uit op producten en installaties die we hebben geleverd. Om deze testen nog beter uit te kunnen voeren hebben we verschillende nieuwe meetgereedschappen aangeschaft.

Meer informatie

Laat meer zien

Eigen test faciliteit

In de ontwikkelfase meten en testen we innovaties in onze eigen test faciliteit, op ons productieterrein in Groot-Ammers. De meest optimale versie van een product, wordt vervolgens officieel getest en gecertificeerd volgens Europese normen.

Meer over Alara-Lukagro