Oplossingen voor geluidsbeheersing in en rondom gebouwen

Bouwen. Een pure ambacht. Het ontwerp komt met liefde tot stand. Het eindresultaat is indrukwekkend. Wij dragen met trots ons steentje bij om uw gebouwen stiller en veiliger te maken. Alara-Lukagro heeft onder meer ervaring met geluidsbeheersing voor kantoorgebouwen, industriebouw, openbare gebouwen voor cultuur en vrijetijd (waaronder bioscopen, theaters, MFC en hotels), muziekstudio’s en scholen.

Vragen? Neem contact op met onze specialist.

Scroll naar beneden

Geluidsisolerende deuren

Geluid heeft invloed op de beleving van een ruimte. Daarnaast beïnvloed geluid het welzijn van mensen. Geluidwerende deuren zijn belangrijke elementen in het beheersen van geluid. Een deur waarborgt daarnaast vele andere veiligheidsaspecten van een gebouw, zoals vluchtwegen, brandvertraging en inbraakwering.

Eigenschappen Alara-Lukagro geluidsisolerende deuren

 • Hoge geluidsisolatie
 • Goede geluiddemping in specifieke frequenties
 • Brandvertraging
 • Inbraakwerendheid
 • Alle eigenschappen getest en gecertificeerd

Meer over Geluidsisolerende deuren

Prestaties Alara-Lukagro deuren
Prestaties Alara-Lukagro deuren
Prestaties Alara-Lukagro deuren

Geluiddempende ventilatieroosters

Werken, wonen en recreëren; in elk gebouw is het prettiger wanneer er genoeg frisse lucht binnen komt. Door openingen in het gebouw komt frisse lucht naar binnen, maar hier kan ook ongewenst geluid door naar binnen komen. Of juist van binnen naar buiten uitstralen.

Eigenschappen Alara-Lukagro geluiddempende roosters

 • Geluiddemping tot Rw 27 dB
 • Geringe inbouwdiepte
 • Lage luchtweerstand
 • Esthetische meerwaarde door identiek uiterlijk van roosters met verschillende isolatie waarden

Meer over Geluiddempende roosters

Complete oplossing

Wanneer u bezig bent met een bouw project, is het prettig om zo veel mogelijk hetzelfde aanspreekpunt te hebben. Eén contactpersoon voor meerdere zaken. Daarom werken wij samen met diverse partners om u zo een complete oplossing te bieden. Waarbij we onze toeleverende partners uitgebreid screenen, zodat u verzekerd bent dat onze kwaliteitsstandaard gehandhaafd wordt in alle producten die wij leveren.

Wij voorzien u ook van andere oplossingen voor stille en veilige gebouwen, door een nauwe samenwerking met onze partners voor:

Een prettige omgeving in ieder gebouw

Een prettige, veilige en stille omgeving creëren: daar dragen wij aan bij.
Dit doen we voor gebouwen met uiteenlopende functies.

Bekijk meer projecten voor de bouw

Trots dat we bij mogen dragen aan projecten voor

Ontzorgen en samenwerken als partners

“Goed vertrouwen was de basis voor het project. Een organisatie met hoog kennisniveau. Wij worden als aannemer ontzorgd door Alara-Lukagro wat door ons als zeer prettig is ervaren.”

Projectleider, Strukton Bouw

Zekerheid van een goed resultaat

“Alara-Lukagro heeft tot en met de montage met ons meegedacht, om voor ons het beste resultaat te realiseren. Daarnaast bleken de geleverde deur en geluiddemper, na geluidmetingen, de gestelde geluidseis ruim te halen.”

Frank Bongenaar, Kunstijsbaan De Westfries

Meedenken in esthetiek en functionaliteit

“Het uiteindelijke resultaat is echt ‘state of the art’ en zeer exclusief. De engineers hebben uitstekend werk geleverd en hebben mijn wensen in het design volledig begrepen.”

Jan Morel, Studio Architect – White Universum Studio

Meer informatie aanvragen?

“Hulp nodig bij het vinden van de meest optimale oplossing voor uw bouw project. Ik ben al jaren werkzaam in de bouw sector. Met mijn ervaring begrijp ik de vragen die spelen in de markt. Neem vrijblijvend contact op.”

RvD-19128-140830@4x
Ronald van Ditshuizen Account Manager +31 (0) 184 820 764 sales@alara-lukagro.com
  Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.