Werken bij

Onze mensen maken ons succes.

Wij werken met ambitieuze en betrokken mensen. Elke dag willen zij de béste oplossing voor geluid en trillingen bieden. De verwachting van de klant overtreffen. Met trots werken zij aan de projecten en ieders vakmanschap draagt bij aan het succes.

Scroll naar beneden

Vacatures

Studenten en starters

Wij bieden zowel stages als startersfuncties, voor gedreven studenten en young professionals. Werk mee aan uitdagingen in een innovatieve organisatie! Alara-Lukagro is SBB erkend leerbedrijf.

VMBO & MBO

Volg je een MBO+ studie en zoek je een stageplek of BBL traject? Of ben je net klaar en wil je graag aan de slag als starter? Wij bieden diverse mogelijkheden!

Alara-Lukagro werkt met zo’n 100 medewerkers aan nationale en internationale projecten. Aangezien wij onze oplossingen zelf produceren, hebben we heel diverse stageplaatsen en startersfuncties voor MBO studenten. Alara-Lukagro is een SBB erkend leerbedrijf.

MBO vacatures en stages

HBO

Uitgebreide mogelijkheden voor duale trajecten, praktijkopdrachten, stage, afstuderen en starters. Heb je interesse in één van deze afdelingen en ben je gedreven en ambitieus? Dan liggen hier voor jou mooie kansen.

  • Productontwikkeling
  • Marketing & communicatie
  • Sales
  • Engineering en werkvoorbereiding
  • Procesmanagement

HBO vacatures en stages

WO

Onderzoek, test en ontwikkel nieuwe geluidwerende producten. Werk mee aan de doorontwikkeling van akoestische theorieën tot geavanceerde modellen. Uitdagende projecten waarin je veel vrijheid krijgt en werkt in een onontgonnen vakgebied met volop ruimte voor ontwikkeling en innovatie.

 

 

WO vacatures en stages

Werken bij Alara-Lukagro: kijkje achter de schermen

Bij Alara-Lukagro zijn we trots op ons werk. Iedere collega draagt zijn of haar steentje bij aan een tevreden klant. Iedereen kan dus het verschil maken! Je merkt ook de betrokkenheid binnen het bedrijf; iedereen kent elkaar en veel collega’s werken er al jaren. Daarom is er ook veel kennis en ervaring aanwezig die continu overgedragen wordt op de jongere generatie.

“Ik werk al ruim 20 jaar bij Alara-Lukagro. De meeste mensen op mijn afdeling werken hier al jarenlang. Het leuke aan deze afdeling is dat het project hier als eerste de productie in komt. Dit maakt ook meteen de uitdaging om de andere productie afdelingen voor te blijven. We maken hier alles altijd met veel inzet en ervaring.”

John de Groot – Teamleider Machine afdeling

“Mensen maken het verschil. Ik geloof dat we ons succes alleen kunnen realiseren door de inzet van onze betrokken medewerkers. Ieder met zijn eigen specialiteit en vakmanschap. Elke medewerker is hierin belangrijk. Ik ben dan ook trots op de gedrevenheid van onze mensen om iedere dag weer projecten, groot en klein, met veel inzet te realiseren.”

André Hameete – Algemeen Directeur

Kom werken bij Alara-Lukagro!

Heb je interesse in een vacature, of vragen over een functie? Neem dan contact met ons op. Pas jij perfect in onze organisatie, maar staat jouw droombaan niet tussen de vacatures? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Dit veld is verplicht.

Vul een geldig e-mailadres in.

Enkel cijfers toegestaan