Werken bij

Onze mensen maken ons succes.

Wij werken met ambitieuze en betrokken mensen. Elke dag willen zij de béste oplossing voor geluid en trillingen bieden. De verwachting van de klant overtreffen. Met trots werken zij aan de projecten en ieders vakmanschap draagt bij aan het succes.

Scroll naar beneden

Vacatures

Ben je op zoek naar een uitdagende en nieuwe baan? Voor onze groeiende organisatie zoeken wij nieuwe collega’s. Bekijk onze huidige vacatures.
Wil je eerst kennismaken tijdens een “koffie-moment” of heb je vragen? Neem dan nu contact op !

We zien ernaar uit je te ontmoeten en ook al jouw vragen over het werken bij ons te beantwoorden.

Studenten en starters

Volg je een MBO of HBO studie en zoek je een stageplek of BBL traject? Of ben je net klaar en wil je graag aan de slag als starter? Wij bieden diverse mogelijkheden.

Alara-Lukagro werkt met zo’n 100 medewerkers aan nationale en internationale projecten. Aangezien wij onze oplossingen zelf bedenken, verkopen, engineren en produceren, hebben we heel diverse stageplaatsen en startersfuncties.

Onderzoek, test en ontwikkel nieuwe geluidwerende producten. Werk mee aan de doorontwikkeling van akoestische theorieën tot geavanceerde modellen. Uitdagende projecten waarin je veel vrijheid krijgt en werkt in een onontgonnen vakgebied met volop ruimte voor ontwikkeling en innovatie. Uitgebreide mogelijkheden dus voor duale trajecten, praktijkopdrachten, stage, afstuderen en starters.

  • Engineering
  • Constructie
  • Werkvoorbereiding
  • Projecten
  • Productontwikkeling
  • Sales
  • Marketing & communicatie
  • Human Resource

Heb je interesse in één van deze afdelingen en ben je gedreven en ambitieus? Dan liggen hier voor jou mooie kansen. Wij bieden zowel stages als startersfuncties, voor gedreven studenten en young professionals. Werk mee aan uitdagingen in een innovatieve organisatie!

Alara-Lukagro is SBB erkend leerbedrijf.

Werken bij Alara-Lukagro: kijkje achter de schermen

Bij Alara-Lukagro zijn we trots op ons werk. Iedere collega draagt zijn of haar steentje bij aan een tevreden klant. Iedereen kan dus het verschil maken! Je merkt ook de betrokkenheid binnen het bedrijf; iedereen kent elkaar en veel collega’s werken er al jaren. Daarom is er ook veel kennis en ervaring aanwezig die continu overgedragen wordt op de jongere generatie.

“Ik werk al ruim 20 jaar bij Alara-Lukagro. De meeste mensen op mijn afdeling werken hier al jarenlang. Het leuke aan deze afdeling is dat het project hier als eerste de productie in komt. Dit maakt ook meteen de uitdaging om de andere productie afdelingen voor te blijven. We maken hier alles altijd met veel inzet en ervaring.”

John de Groot – Teamleider Machine afdeling

“Mensen maken het verschil. Ik geloof dat we ons succes alleen kunnen realiseren door de inzet van onze betrokken medewerkers. Ieder met zijn eigen specialiteit en vakmanschap. Elke medewerker is hierin belangrijk. Ik ben dan ook trots op de gedrevenheid van onze mensen om iedere dag weer projecten, groot en klein, met veel inzet te realiseren.”

André Hameete – Algemeen Directeur

Kom werken bij Alara-Lukagro!

Heb je interesse in een vacature, of vragen over een functie? Neem dan contact met ons op. Pas jij perfect in onze organisatie, maar staat jouw droombaan niet tussen de vacatures? Stuur ons dan een open sollicitatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Privacy statement*
Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.