Werken bij

Onze mensen maken ons succes.

Wij werken met ambitieuze en betrokken mensen. Elke dag willen zij de béste oplossing voor geluid en trillingen bieden. De verwachting van de klant overtreffen. Met trots werken zij aan de projecten en ieders vakmanschap draagt bij aan het succes.

Scroll naar beneden

Vacatures

Op dit moment hebben we helaas geen stageplekken beschikbaar.

Werken bij Alara-Lukagro: kijkje achter de schermen

Bij Alara-Lukagro zijn we trots op ons werk. Iedere collega draagt zijn of haar steentje bij aan een tevreden klant. Iedereen kan dus het verschil maken! Je merkt ook de betrokkenheid binnen het bedrijf; iedereen kent elkaar en veel collega’s werken er al jaren. Daarom is er ook veel kennis en ervaring aanwezig die continu overgedragen wordt op de jongere generatie.

 “Elk project is anders. Dat geldt ook voor de ontwerpvragen die ik krijg over bijvoorbeeld stroming, warmte en sterkte. We zorgen dat de berekeningen kloppen, we denken mee met de klant én zorgen dat het geheel praktisch toepasbaar is. Maar geen vraag is te gek, een uitdaging gaan we niet uit de weg. We hebben de kennis, de tools en de drive om van het project een succes te maken.”

Bayu van Houten – Project Engineer bij Alara-Lukagro

“Ik werk al ruim 20 jaar bij Alara-Lukagro. De meeste mensen op mijn afdeling werken hier al jarenlang. Het leuke aan deze afdeling is dat het project hier als eerste de productie in komt. Dit maakt ook meteen de uitdaging om de andere productie afdelingen voor te blijven. We maken hier alles altijd met veel inzet en ervaring.”

John de Groot – Teamleider Machine afdeling

“Mensen maken het verschil. Ik geloof dat we ons succes alleen kunnen realiseren door de inzet van onze betrokken medewerkers. Ieder met zijn eigen specialiteit en vakmanschap. Elke medewerker is hierin belangrijk. Ik ben dan ook trots op de gedrevenheid van onze mensen om iedere dag weer projecten, groot en klein, met veel inzet te realiseren.”

André Hameete – Algemeen Directeur

Kom werken bij Alara-Lukagro!

Heb je interesse in een vacature, of vragen over een functie? Neem dan contact met ons op. Pas jij perfect in onze organisatie, maar staat jouw droombaan niet tussen de vacatures? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Dit veld is verplicht.

Vul een geldig e-mailadres in.

Enkel cijfers toegestaan