Alara Lukagro

Werken bij

Onze mensen maken ons succes.

Wij werken met ambitieuze en betrokken mensen. Elke dag willen zij de béste oplossing voor geluid en trillingen bieden. De verwachting van de klant overtreffen. Met trots werken zij aan de projecten, en ieders vakmanschap draagt bij aan het succes.

Scroll naar beneden

Geluid maken is eenvoudig. Stilte maken niet.

Beheersing van de elementen. Tot aan de kleinste trilling toe.
Dat is een vak waarvan Alara-Lukagro zich meester heeft gemaakt.

Om dit te realiseren is Alara-Lukagro altijd op zoek. Op zoek naar het nieuwe geluid, de nieuwe stilte. Op zoek naar innovatie. Op zoek naar gedreven mensen. Want Alara-Lukagro wil verwachtingen overtreffen. Verder denken dan de specificatie van de opdracht, altijd het WOW-effect creëren bij klanten.

De uitdaging opzoeken, daarin schuilt onze passie.

Deel jij deze passie?

Vacatures

Studenten en starters

Wij bieden zowel stages als startersfuncties, voor gedreven studenten en young professionals. Werk mee aan uitdagingen in een innovatieve organisatie! Alara-Lukagro is SBB erkend leerbedrijf.

VMBO & MBO

Volg je een opleiding als metaalbewerker? Wij bieden BBL trajecten: kom leren en werken in onze geavanceerde productie. Alara-Lukagro is SBB erkend leerbedrijf. Ben je (bijna) klaar met je opleiding en wil je aan de slag in de metaalindustrie of in een omgeving waar groot materieel gespoten wordt? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.

Heb je een opleiding richting WTB? Dan bieden we mooie startersfuncties als sales engineer.

MBO vacatures

HBO

Uitgebreide mogelijkheden voor duale trajecten, praktijkopdrachten, stage, afstuderen en starters. Heb je interesse in één van deze afdelingen en ben je gedreven en ambitieus? Dan liggen hier voor jou mooie kansen.

  • Productontwikkeling
  • Marketing & communicatie
  • Sales
  • Engineering en werkvoorbereiding
  • Procesmanagement

HBO vacatures en stages

WO

Onderzoek, test en ontwikkel nieuwe geluidwerende producten. Werk mee aan de doorontwikkeling van akoestische theorieën tot geavanceerde modellen. Uitdagende projecten waarin je veel vrijheid krijgt en werkt in een onontgonnen vakgebied met volop ruimte voor ontwikkeling en innovatie.

 

 

WO vacatures en stages

Kom werken bij Alara-Lukagro!

Heb je interesse in een vacature, of vragen over een functie? Neem dan contact met ons op. Pas jij perfect in onze organisatie, maar staat jouw droombaan niet tussen de vacatures? Stuur ons dan een open sollicitatie.

André de Leeuw
André de Leeuw HR & Finance Manager +31 184 661 700

Dit veld is verplicht.

Vul een geldig e-mailadres in.

Enkel cijfers toegestaan