Over ons

Geluid maken is eenvoudig.

Maar krijg het maar eens stil.. Beheersing van de elementen. Tot aan de kleinste trilling toe. Dat is een vak waarvan Alara-Lukagro zich meester heeft gemaakt. Vakmanschap dat maar al te vaak schuil gaat achter, in, of tussen het werk van anderen. Maar dat een alles bepalende rol heeft in het eindresultaat.

Scroll naar beneden

Wij zijn Alara-Lukagro.

We willen de wereld stiller maken. Veiliger. Gezonder. Meer volmaakt. Voor onze toekomst. En voor de toekomst van de generaties die ons volgen. We willen bouwen aan een samenwerkingsverband van vele ambitieuze medewerkers. En vanuit aandacht en respect voor onze mensen ieders vakmanschap voorop stellen. We willen investeren in de voortdurende ontwikkeling van duurzame, doelmatige technologie. En onze kennis en kunde delen met de wereld om ons heen. Zodat we vandaag, maar ook morgen de meest logische keuze zijn voor klanten, die net als wij streven naar de beste oplossing in het beheersen van geluid en trillingen.

Dat is de stille kracht die ons drijft.

Onze visie

In alle lagen van onze organisatie resoneert onze ambitie en onze betrokkenheid om klanten de beste antwoorden te bieden op vraagstukken in geluid en trillingen. Ieders vakmanschap draagt bij aan ‘het grote geheel’. Wij willen dat onze medewerkers kunnen uitblinken, door te investeren in hun ontwikkeling én in de best beschikbare technologie. Als professionele organisatie hebben wij hierdoor de capaciteit om kansen in de markt te zien, flexibel in te spelen op ontwikkelingen en zo continuïteit, winstgevendheid en duurzame klantrelaties te waarborgen. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze proactieve aanpak verwachtingen van klanten kunnen blijven overtreffen, om samen een stille, veilige en gezonde leef- en werkomgeving te creëren. Voor iedereen.

Onze mensen

Verwachtingen overtreffen: dat doen onze mensen. Door passie voor ons vak en oprechte interesse in het vak van onze klanten. Deze toewijding zorgt ervoor dat we altijd tot die betere oplossing komen.

Bayu van Houten Project Engineer

“Elk project is anders. Dat geldt ook voor de ontwerpvragen die ik krijg over bijvoorbeeld stroming, warmte en sterkte. We zorgen dat de berekeningen kloppen, we denken mee met de klant én zorgen dat het geheel praktisch toepasbaar is. Maar geen vraag is te gek, een uitdaging gaan we niet uit de weg. We hebben de kennis, de tools en de drive om van het project een succes te maken.”

Michael Roode Account Manager

“Alara-Lukagro is een vernieuwend, professioneel bedrijf met enorm veel kennis en ervaring. U kunt bij mij en mijn collega’s terecht voor advies en specifieke oplossingen voor uiteenlopende projecten. Mijn uitdaging is het om u telkens weer te ondersteunen in het vinden van de voor u meest optimale oplossing met het gewenste akoestische resultaat.”

John de Groot Teamleider Machine afdeling

“Ik werk al ruim 20 jaar bij Alara-Lukagro. De meeste mensen op mijn afdeling werken hier al jarenlang. Het leuke aan deze afdeling is dat het project hier als eerste de productie in komt. Dit maakt ook meteen de uitdaging om de andere productie afdelingen voor te blijven. We maken hier alles altijd met veel inzet en ervaring.”

André Hameete Algemeen Directeur

“Mensen maken het verschil. Ik geloof dat we ons succes alleen kunnen realiseren door de inzet van onze betrokken medewerkers. Ieder met zijn eigen specialiteit en vakmanschap. Elke medewerker is hierin belangrijk. Ik ben dan ook trots op de gedrevenheid van onze mensen om iedere dag weer projecten, groot en klein, met veel inzet te realiseren.”

Productie in eigen huis

Onze geluidsreducerende producten, waaronder omkastingen, deuren en roosters, worden geproduceerd in onze productiehal in Groot-Ammers.

Bekijk de tour hier naast voor een uitgebreide 360 presentatie van onze productiehal. Tip! Bekijk de tour met een virtual reality bril voor een spectaculaire ervaring.

Heeft u vragen over onze productie of wilt u eens een bezoek komen brengen aan onze productiehal, neem contact met ons via +31 (0)184 – 661 700.

U kunt de tour in VR bekijken door op het VR icoon VR-glass-18921-75036@4xlinks onderin te klikken. Als onderstaande view geen VR aanbiedt, klik dan hier.

Waar Alara-Lukagro voor staat

kennis tot uw beschikking

Kennis als basis

Geluidbeheersing is een vak. Die vakkennis vormt voor ons de basis voor écht goede oplossingen. Theoretische kennis van geluid en engineering, gecombineerd met uitgebreide praktijkkennis. We investeren continu in deze kennis, door opleiding van onze mensen, samenwerking met kennisinstituten en continue innovatie van onze producten en methoden.

verrassend goed

Verrassend goed

Kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast ontvangt u bij ons meer advies dan u vraagt. Omdat wij een beetje eigenwijs zijn en verder denken dan de opdrachtomschrijving: hoe kan dit project slimmer, efficiënter, stiller.. Altijd gaan wij voor de beste oplossing. Op maat voor uw project.

verantwoordelijke partner

Verantwoordelijke partner

Een betrokken en compacte organisatie, met goed vertrouwen als basis voor relaties. En samenwerken als partners. Dat vinden wij belangrijk. En zo bent u verzekerd dat zelfs de meest complexe vraagstukken bij ons in goede handen zijn.

We sturen op verantwoord en duurzaam werken, op het gebied van relaties, medewerkers en milieu.

Kom kennis maken

Wij leren u graag kennen. Daarom nodigen wij u bij dezen van harte uit voor een rondleiding door onze productiefaciliteit. U ervaart dan hoe onze oplossingen voor een stille veilige en gezonde wereld tot stand komen. Maak kennis met onze mensen en ervaar hoe trots wij zijn op ons werk.

Interesse? Geef hiernaast uw voorkeuren door en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U bent van harte welkom!

    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer over Alara-Lukagro