Over ons

De wereld stiller maken. Veiliger. Gezonder. Voor nu, onze toekomst en die van de generaties die ons volgen. Voor zowel mens als milieu. Dat is waar Alara-Lukagro voor staat. Onze uitgebreide theoretische en praktijk kennis op het gebied van geluidsbeheersing, zetten we wereldwijd in voor écht goede oplossingen voor onze klanten.

Scroll naar beneden

Productie in eigen huis

Van uitgebreid deskundig advies & ontwerp tot montage op locatie en service. Alara-Lukagro heeft alles in huis om van een project een succes te maken. In onze productiefaciliteit van circa 20.000 m2 kunnen producten, waaronder omkastingen, deuren en roosters, exact naar de wensen en behoeftes van onze klanten worden gefabriceerd.

Bekijk de tour voor een uitgebreide 360 graden presentatie van onze productiehal. Tip! Bekijk de tour met een virtual reality bril voor een spectaculaire ervaring.

U kunt de tour in VR bekijken door op het VR icoon VR-glass-18921-75036@4xlinks onderin te klikken. Als onderstaande view geen VR aanbiedt, klik dan hier.

Onze mensen

Voor elke branche hebben wij specialisten in huis die de vragen die in de markt spelen goed kennen. Onze engineers werken met geavanceerde programma’s. FEM analyses, CFD analyses en 3D tekeningen behoren tot de mogelijkheden.

Bayu van Houten Project Engineer

“Elk project is anders. Dat geldt ook voor de ontwerpvragen die ik krijg over bijvoorbeeld stroming, warmte en sterkte. We zorgen dat de berekeningen kloppen, we denken mee met de klant én zorgen dat het geheel praktisch toepasbaar is. Maar geen vraag is te gek, een uitdaging gaan we niet uit de weg. We hebben de kennis, de tools en de drive om van het project een succes te maken.”

Michael Roode Account Manager

“Alara-Lukagro is een vernieuwend, professioneel bedrijf met enorm veel kennis en ervaring. U kunt bij mij en mijn collega’s terecht voor advies en specifieke oplossingen voor uiteenlopende projecten. Mijn uitdaging is het om u telkens weer te ondersteunen in het vinden van de voor u meest optimale oplossing met het gewenste akoestische resultaat.”

John de Groot Teamleider Machine afdeling

“Ik werk al ruim 20 jaar bij Alara-Lukagro. De meeste mensen op mijn afdeling werken hier al jarenlang. Het leuke aan deze afdeling is dat het project hier als eerste de productie in komt. Dit maakt ook meteen de uitdaging om de andere productie afdelingen voor te blijven. We maken hier alles altijd met veel inzet en ervaring.”

André Hameete Algemeen Directeur

“Mensen maken het verschil. Ik geloof dat we ons succes alleen kunnen realiseren door de inzet van onze betrokken medewerkers. Ieder met zijn eigen specialiteit en vakmanschap. Elke medewerker is hierin belangrijk. Ik ben dan ook trots op de gedrevenheid van onze mensen om iedere dag weer projecten, groot en klein, met veel inzet te realiseren.”

Conservering Coating natlak en poeder

Poedercoating en natlak faciliteiten

Door onze ruim opgezette poedercoating en natlak faciliteiten zijn onze producten bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

Aan de hand van de speciale mengruimte kunnen producten in elke gewenst (RAL) kleur worden afgewerkt.

Kennis en ontwikkeling

Door continu te investeren in onze kennis, samenwerking met kennisinstituten en continue innovatie van onze producten en methoden, kunnen wij keer op keer de verwachtingen van onze klanten blijven overtreffen.

Betrokken en compact

Met Alara-Lukagro kiest u voor een betrokken en compacte organisatie, met goed vertrouwen als basis. We sturen op verantwoord en duurzaam werken, op het gebied van relaties, medewerkers en milieu.

Uw verwachtingen overtreffen, dat doen wij door passie voor ons vak en oprechte interesse in het vak van onze klanten. Deze toewijding zorgt ervoor dat we altijd tot de beste oplossing komen voor elk project.

Waar Alara-Lukagro voor staat

kennis tot uw beschikking

Kennis als basis

Geluidbeheersing is een vak. Die vakkennis vormt voor ons de basis voor écht goede oplossingen. Theoretische kennis van geluid en engineering, gecombineerd met uitgebreide praktijkkennis. We investeren continu in deze kennis, door opleiding van onze mensen, samenwerking met kennisinstituten en continue innovatie van onze producten en methoden.

verrassend goed

Verrassend goed

Kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast ontvangt u bij ons meer advies dan u vraagt. Omdat wij een beetje eigenwijs zijn en verder denken dan de opdrachtomschrijving: hoe kan dit project slimmer, efficiënter, stiller.. Altijd gaan wij voor de beste oplossing. Op maat voor uw project.

verantwoordelijke partner

Verantwoordelijke partner

Een betrokken en compacte organisatie, met goed vertrouwen als basis voor relaties. En samenwerken als partners. Dat vinden wij belangrijk. En zo bent u verzekerd dat zelfs de meest complexe vraagstukken bij ons in goede handen zijn.

We sturen op verantwoord en duurzaam werken, op het gebied van relaties, medewerkers en milieu.

Kom kennis maken

Wij leren u graag kennen. Daarom nodigen wij u bij dezen van harte uit voor een rondleiding door onze productiefaciliteit. U ervaart dan hoe onze oplossingen voor een stille veilige en gezonde wereld tot stand komen. Maak kennis met onze mensen en ervaar hoe trots wij zijn op ons werk.

Interesse? Geef hiernaast uw voorkeuren door en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U bent van harte welkom!

    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.