Noodstroom_installatie_container_geluiddempers

Stille noodstroomvoorziening

In bijvoorbeeld ziekenhuizen en datacentra is een goede noodstoomvoorziening van levensbelang. Wanneer reguliere stroomvoorziening wegvalt, slaat de noodstroom aan waardoor enorme gevolgen van een stroomuitval worden voorkomen. Wij zorgen er voor dat uw installaties aan de gestelde geluidseisen voldoen.

Scroll naar beneden

Oplossingen voor lawaai van noodstroominstallaties

Noodstroom in container

Waar noodstroom ook komt te staan – wij voorzien u wereldwijd van complete containers voor uw noodstroom sets. Wij verzorgen voor u de complete technische installatie, testen en installatie op locatie.

Containers

Omkasting voor noodstroom installatie

Omkastingen worden volledig op maat voor uw project ontworpen en compleet geleverd, inclusief ventilatie en benodigde installaties. Door FEM en CFD analyses zijn sterkte, ventilatie en akoestische resultaten gegarandeerd.

Geluidsisolerende omkasting

Noodstroom_installatie_omkasting

Industriële geluidsisolerende deuren

Robuuste stalen deuren met hoge geluidsisolatie. Gecertificeerd leverbaar, ook extra grote afmetingen. Combineer de deuren voor extra veiligheid met brandwering, inbraakwering, anti-paniek, etc

Geluidsisolerende deuren

 Geluiddempende ventilatie sets

Het lawaai van noodstroominstallaties die in een gebouw staan opgesteld straalt uit naar buiten door bijvoorbeeld ventilatie openingen. Wij voorzien u van geluiddempende ventilatiesets voor noodstroominstallaties. Voor uw project op maat ontworpen en geproduceerd.

Ventilatie sets

Geluiddempende panelen

De betonnen ruimte dient vaak van extra absorptie te worden voorzien, om aan de gestelde geluidseisen te voldoen. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan geluiddempende panelen om de ruimte van extra geluidabsorptie te voorzien.

Geluiddempende panelen

Werkwijze & certificaten

Hoe wij uw project tot een succes maken? Door onze werkwijze. Deze is gebaseerd op kennis; kennis van geluid, van de wensen uit de markt en van geavanceerde methoden als FEM en CFD analyses. Daarnaast zijn wij uitgebreid gecertificeerd en ontvangen positieve feedback op audits binnen ons bedrijf.

Lees meer over onze werkwijze

CFD analysis

Referentie projecten

Noodstroom_installatie_container_geluiddempers

Een leverancier die te vertrouwen is en doet wat ze beloven

 “Alara-Lukagro heeft zich naar ons toe wel bewezen. We werken al jaren samen. Een fijne samenwerking ja. Ze komen hun afspraken na en de omkastingen doen altijd wat vooraf wordt beloofd. We kunnen wel zeggen dat we een partnerschap hebben.”

Inkoper van OEM-er

Noodstroom_installatie_container_geluiddempers

Zekerheid van een goede oplossing voor mijn klant

“Het project is zó complex en we willen zeker zijn dat we slagen. Daarom kiezen we voor Alara-Lukagro, zij kunnen de levertijden en de complexe project begeleiding en uitvoering aan.”

Projectleider van project met 24 dieselmotoren

Noodstroom_installatie_container_geluiddempers

Meedenken in de meeste effectieve en efficiënte oplossing

“We hadden iets nodig wat eigenlijk niet bestond in die uitvoering. Alara-Lukagro durfde de uitdaging wel aan en hebben voor dit project items ontworpen en getest. Een perfecte samenwerking, waarbij wij erg tevreden zijn met het resultaat!”

Projectleider bij de bouw van een nieuwe energie centrale

Advies op maat voor uw project? Wij denken graag met u mee!

“Ik denk graag met u mee over de meest optimale oplossing voor uw project. Ik ben al jarenlang werkzaam in de energie markt en begrijp hierdoor de vragen die spelen in de markt. Heeft u een uitdaging? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!”

John de Haan
John de Haan Sales Engineer +31 184 661 700

Hartelijk dank voor uw bericht aan Alara-Lukagro. Een kopie van het bericht is naar uw email adres verstuurd. Indien van toepassing, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Dit veld is verplicht.

Vul een geldig e-mailadres in.

Enkel cijfers toegestaan