Industriedeuren en geluiddempende roosters voor energiecentrale

Oplossingen lawaai in energiecentrales

Energiecentrales bevatten tal van lawaaibronnen. De faciliteit dient te voldoen aan geldende wet- en regelgeving omtrent geluidniveaus en omgevingslawaai. We bieden oplossingen voor het beheersen van lawaai, zodat energiecentrales voldoen aan alle laatste normen en eisen op het gebied van geluid.

Scroll naar beneden

Geluidbronnen energiecentrales

energiecentrale_lawaai_oplossing

Complete ventilatie set

Het geluid van een turbine kan onder meer via een luchtaanzuig- of uitlaatkanaal of via het rookgaskanaal naar buiten uitstralen. Alara-Lukagro ontwerpt complete ventilatie systemen voor dergelijke toepassingen. Meer informatie:

Complete ventilatie sets

Complete geluidsisolerende omkastingen

Omkasting voor turbines, inclusief o.a.:

  • Luchtinlaat en luchtuitlaat systemen met geluiddempers
  • Staalconstructie berekend volgens Eurocode
  • Opgebouwd uit geluidsisolerende panelen met deuren en demontabele delen voor goede bereikbaarheid van de turbine.

Geluidsisolerende omkasting

Sound_insulating_enclosure2

Omkasten of afschermen

Het omkasten of afschermen van machines en installaties kan geluiduitstraling naar de omgeving verminderen. Klik op onderstaande button voor meer informatie hierover:

Omkasting

Afschermwanden

Geluid uit ventilatie openingen

Machines en installatie staan vaak al in ruimten die voorkomen dat het geluid uitstraalt naar buiten. Ventilatie openingen vormen dan vaak een hinderlijke geluidbron. Alara-Lukagro biedt daarvoor diverse oplossingen.

Compleet geluiddempend ventilatiesysteem

Losse geluiddempers en coulissen

lucht-inlaat-systeem

Deuren

Robuuste stalen deuren met hoge geluidsisolatie. Gecertificeerd leverbaar, ook grote afmetingen. Combineer de deuren voor extra veiligheid met brandwering, inbraakwering, anti-paniek, etc.

Geluidsisolerende deuren

Roosters

Voor het ventileren van de ruimte zijn geluiddempende roosters of complete akoestische ventilatiesets geschikt. Geluiddempende roosters zijn in vrijwel iedere gewenste afmeting leverbaar. Keuze uit diverse materialen, afwerking en opties.

Geluiddempende roosters

louvers-and-doors2

Werkwijze & certificaten

Hoe wij uw project tot een succes maken? Door onze werkwijze. Deze is gebaseerd op kennis; kennis van geluid, van de wensen uit de markt en van geavanceerde methoden als FEM en CFD analyses. Daarnaast zijn wij uitgebreid gecertificeerd en ontvangen positieve feedback op audits binnen ons bedrijf.

Lees meer over onze werkwijze

CFD analysis
Industriedeuren en geluiddempende roosters voor energiecentrale

Een leverancier die te vertrouwen is en doet wat ze beloven

 “Alara-Lukagro heeft zich naar ons toe wel bewezen. We werken al jaren samen. Een fijne samenwerking ja. Ze komen hun afspraken na en de omkastingen doen altijd wat vooraf wordt beloofd. We kunnen wel zeggen dat we een partnerschap hebben.”

Inkoper van OEM-er

Industriedeuren en geluiddempende roosters voor energiecentrale

Zekerheid van een goede oplossing voor mijn klant

“Het project is zó complex en we willen zeker zijn dat we slagen. Daarom kiezen we voor Alara-Lukagro, zij kunnen de levertijden en de complexe project begeleiding en uitvoering aan.”

Projectleider van project met 24 dieselmotoren

Industriedeuren en geluiddempende roosters voor energiecentrale

Meedenken in de meeste effectieve en efficiënte oplossing

“We hadden iets nodig wat eigenlijk niet bestond in die uitvoering. Alara-Lukagro durfde de uitdaging wel aan en hebben voor dit project items ontworpen en getest. Een perfecte samenwerking, waarbij wij erg tevreden zijn met het resultaat!”

Projectleider bij de bouw van een nieuwe energie centrale

Advies op maat voor uw project? Wij denken graag met u mee!

“Ik denk graag met u mee over de meest optimale oplossing voor uw project. Ik ben al jarenlang werkzaam in de energie markt en begrijp hierdoor de vragen die spelen in de markt. Heeft u een uitdaging? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!”

John de Haan
John de Haan Sales Engineer +31 184 661 700

Hartelijk dank voor uw bericht aan Alara-Lukagro. Een kopie van het bericht is naar uw email adres verstuurd. Indien van toepassing, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Dit veld is verplicht.

Vul een geldig e-mailadres in.

Enkel cijfers toegestaan