Producerende industrie

De producerende industrie is belangrijk voor Nederland. Toonaangevende bedrijven in diverse branches leveren vaak wereldwijd hun producten. Wij zijn trots om hier deel van uit te maken. Door zelf producent te zijn en daarnaast onze industrie te voorzien van oplossingen voor lawaaibeheersing.

Advies op maat?

Scroll naar beneden

Creëer een veilige en prettige werkomgeving

Deze industrie produceert heel uiteenlopende producten; voedingsmiddelen, textiel, papier, kunststof, metaal, cement en asfalt zijn er een aantal. Lawaai is er vaak in overvloed aanwezig. Vaak veroorzaakt door productielijnen, machines of installaties. Voor geluid wat het maximale geluidsniveau overschrijdt, ontwerpen wij oplossingen op maat. Met deze oplossingen creëert u een stillere en daarmee veilige en prettige werkomgeving voor uw personeel.

Geluidwerende cabine

Lawaai in een fabriekshal of machinekamer is storend voor de mensen die daar werken en doet afbreuk aan de concentratie. Een geluidwerende cabine biedt hiervoor de oplossing. De cabine wordt zo ontworpen en ingericht, dat u een stille, veilige en comfortabele werkruimte creëert. Dit komt vervolgens de concentratie en productiviteit ten goede.

Geluidwerende cabines

Geluidsisolerende omkasting

Met een omkasting voor uw machine of installatie creëert u een stille, veilige en gezonde werkomgeving. De omkasting:

 • beschermt tegen geluidsoverlast
 • zorgt voor bescherming van de omgeving bij het uitslaan van brand in de machine
 • beschermt de machine tegen omgevingsinvloeden
 • filtert schadelijke gassen

Geluidsisolerende omkasting

Testcellen

Voor het testen van apparatuur en machines, leveren wij geluidsisolerende testcellen. Deze zijn altijd op maat gemaakt om aan uw specifieke wensen te voldoen. Neem contact op voor meer informatie, of bekijk dit referentie project van een testcel.

Afschermwanden

Voor het afschermen van productielijnen,  machines of installaties in een productie bedrijf, zijn geluidwerende afschermwanden zeer geschikt. U heeft keuze uit diverse typen panelen.

Geluidwerende afschermwanden

Geluid uit ventilatie openingen

Om het geluid uit ventilatie openingen te dempen, zijn diverse oplossingen mogelijk. Soms biedt een geluiddempend rooster in een gevel de oplossing, terwijl een andere keer een ventilatieset op maat met coulissen geluiddempers, kanaalwerk, regenkappen, etc. nodig zijn om het geluidniveau terug te dringen. Wij bieden elke mogelijke oplossing.

Comfortabel en veilig gebouw

Veiligheid is van het grootste belang bij de nieuwbouw of verbouw van een industriële plant. Lawaai is vaak continu aanwezig. Goede geluidsisolatie is een vereiste. Alara-Lukagro geluidsisolerende deuren zijn geschikt voor deze specifieke situaties.

Geluidsisolerende deuren voor de industrie

 • Robuuste stalen deuren met hoge geluidsisolatie
 • Grote afmetingen gecertificeerd leverbaar
 • Brandwering, inbraakwering, anti-paniek, etc.
 • Veiligheidseigenschappen, getest en gecertificeerd

Geluidsisolerende deuren

Referentie projecten

Zo maken wij uw project tot een succes

Hoe wij uw project tot een succes maken? Door onze werkwijze. Deze is gebaseerd op kennis, vakmanschap en ambitie:

 • Kennis van geluid, van de wensen uit de markt en van geavanceerde berekeningen en productiemethoden.
 • Vakmanschap door aandacht voor onze producten, processen en klanten. We zijn trots op ons werk en dit blijkt uit de kwaliteit van onze producten.
 • Ambitie omdat we altijd streven naar de beste oplossing. In de dagelijkse werkzaamheden, en in voortdurende ontwikkeling en innovatie.

Lees meer over onze werkwijze

Meedenken over de beste oplossing

“We hebben een aantal partijen gevraagd om een voorstel te doen voor een oplossing van het lawaai van de straalcabine. Alara-Lukagro was de enige partij die een aanpassing op de bestaande omkasting voorstelde, in plaats van het plaatsen van een nieuwe. We merkten dat ze oprecht met ons meedachten. Wij zijn zeer te spreken over de gehele uitvoering van het project, alles is naar uiterste tevredenheid verlopen.”

Cas Rood, Inkoop Manager bij RIS Rubber N.V.

Vertrouwen en doen wat ze beloven

 “Alara-Lukagro heeft zich naar ons toe wel bewezen. We werken al jaren samen. Een fijne samenwerking ja. Ze komen hun afspraken na en de omkastingen doen altijd wat vooraf wordt beloofd. We kunnen wel zeggen dat we een partnerschap hebben.”

Inkoper van OEM-er

Advies op maat voor uw project? Wij denken graag met u mee!

“Ik denk graag met u mee over de meest optimale oplossing voor uw project. Ik ben al een aantal jaren werkzaam in deze industrie en begrijp hierdoor de vragen die spelen in de markt. Heeft u een uitdaging? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!”

CD-19128-140821@4x
Cees Dingenouts Account Manager Industry 0184 661 700 cees@alara-lukagro.com
  Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.