Geluiddemping dakventilatoren en koelinstallaties voor Struik Foods

Struik Foods Europe maakt al sinds 1950 soepen, sauzen en maaltijden. Op het dak van hun hoofdkantoor in Voorthuizen, produceerde dakventilatoren en koelinstallaties te veel lawaai waardoor de geluidnormen werden overschreden. Alara-Lukagro ontwikkelde geluiddempende maatregelen voor de installaties.

Scroll naar beneden

Geluiddemping dakventilatoren en koelinstallaties

Voor de diverse productie processen wordt veelvuldig gebruik gemaakt van afzuigventilatoren en koelinstallaties. De productie van Struik Foods bv in Voorthuizen staat in een landelijk gebied en om de omgeving niet tot last te zijn, heeft Struik Alara-Lukagro de opdracht gegeven om diverse geluidsbronnen op het dak te voorzien van geluiddempers en geluidsisolerende omkastingen.

Voorwaarde hierbij was dat er geen negatieve invloed op de productiecapaciteit mocht plaatsvinden en de geluidniveaus ruimschoots zouden voldoen aan de vergunning voorwaarden. De uitstekende samenwerking tussen de engineers van Struik en Alara-Lukagro heeft er voor gezorgd dat het project naar volle tevredenheid is uitgevoerd en Struik zich geen zorgen hoeft te maken over geluidsoverlast.

geluiddemping dakventilatoren en koelunits
geluiddemping dakventilatoren
geluiddemping dakventilatoren
geluiddemping dakventilator
geluiddemping dakventilator

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijke uitdaging?
Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw project.

CD-19128-140821@4x
Cees Dingenouts Account Manager Industry 0184 661 700 cees@alara-lukagro.com
    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mensen bekeken ook: