Tools

Niet elk lawaaiprobleem is hetzelfde. En om ervoor te zorgen dat u een oplossing krijgt die precies aansluit bij uw probleem, denken wij niet in standaard maar maken wij elk product op maat. Maak gebruik van onze tool en vind dé juiste deuren, geluiddempers of geluiddempende roosters voor uw project!

Mocht u vragen of hulp willen krijgen bij het invullen van één van de tools, neem dan gerust met ons contact op via 0184 – 661 700.

Deuren bestekservice

Alara-Lukagro heeft vele soorten deuren in haar assortiment. Al deze deuren worden klant specifiek gemaakt en beschikken over verschillende eigenschappen. De diverse eigenschappen, waaronder brand, geluidsisolerend en inbraakwerend kunt u zelf samenstellen en combineren met o.a. functionaliteit, kleur en toepassing. Benieuwd naar de beste deur voor uw project?

Deuren bestekservice

Demper selectietool

Selecteer gemakkelijk de juiste geluiddemper

Met de demper selectietool kunt u snel en eenvoudig coulissendempers en cilindrische dempers doorrekenen op akoestische en luchttechnische eigenschappen. Mocht u vragen of hulp willen krijgen bij het invullen van de tool, neem dan gerust met ons contact op via 0184 – 661 700.

Demper selectietool

Rooster selectietool

Selecteer de meest optimale geluiddempende roosters

Met de rooster selectietool kunt u snel en eenvoudig geluiddempende roosters doorrekenen op akoestische en luchttechnische eigenschappen. Mocht u vragen of hulp willen krijgen bij het invullen van de tool, neem dan gerust met ons contact op via 0184 – 661 700.

Rooster selectietool

rooster

Energy label tool

Bereken het energielabel van uw geluiddemper

Vergelijk ventilerende lawaaibeheersingsmaatregelen, op basis van hun energieverbruik. Met deze energielabel tool kunt u niet alleen het energieverbruik als kwantitatieve eigenschap meegeven, maar kunt u ook een objectief effectiviteitsoordeel geven.

Energy label tool (in het Engels)

  Handleiding energy label tool   

energielabel

Lees meer over