Geluidgedempte ventilatie voor noodstroom datacentrum

Noodstroom is essentieel voor datacentra. Alara-Lukargo heeft geluidgedempte ventilatie sets voor noodstroomvoorzieningen voor een datacentrum geleverd. Voldoende verbrandingslucht, koellucht en een gedegen luchtafvoer zijn gecombineerd met hoge geluiddemping.

Scroll naar beneden

Totaaloplossing

De leverancier van de noodstroom sets benaderde Alara-Lukagro voor het ontwerpen, engineeren en produceren van 19 geluidgedempte ventilatie units voor de koeling en verbrandingslucht van de noodstroom motoren. Daarnaast verzorgde Alara-Lukagro het gehele uitlaatsysteem voor de rookgassenuitlaat. De ventilatie sets zijn geleverd inclusief kanaalwerk, plenums, koelissen, geluiddempers, roosters, uitlaatleidingen, ventilatoren en frames.

Alara-Lukagro verzorgde tevens de montage van het geheel op locatie. Om de montage zo efficiënt mogelijk te laten plaatsvinden werd gekozen voor een modulaire opbouw. Hierdoor zijn de afzonderlijke delen zo compleet mogelijk in de productie van Alara-Lukagro samengesteld, waarna deze snel op locatie gemonteerd zijn.

geluidgedempte ventilatie
geluidgedempte ventilatie

Goed eindresultaat

De leverancier van de noodstroom sets is uitermate tevreden met het resultaat. Alle 19 geluidgedempte ventilatie units presteren volledig naar verwachting. Daarnaast wordt vooral ook de kwaliteit van het geleverde werk gewaardeerd en de vakkundigheid van de project-medewerkers bij Alara-Lukagro. Alles is volgens gewenste kwaliteitseisen geleverd en gemonteerd.

Het geheel heeft geresulteerd in diverse vervolgopdrachten van deze klant. Alara-Lukagro is trots op deze prettige, professionele en langdurige samenwerking voor dergelijke complexe en omvangrijke projecten.

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijke uitdaging? Of bent u op zoek naar complete ventilatiesystemen voor uw machines of installatie?

Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw specifieke project.

Hartelijk dank voor uw bericht aan Alara-Lukagro. Een kopie van het bericht is naar uw email adres verstuurd. Indien van toepassing, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Dit veld is verplicht.

Vul een geldig e-mailadres in.

Enkel cijfers toegestaan

Mensen bekeken ook: