RVS coulissendempers voor geluiddemping ventilatiesysteem schip

Heinen & Hopman is gespecialiseerd in ventilatie oplossingen voor de offshore en maritieme industrie. Zij leverde het ventilatiesysteem voor de schepen Giant 5 en Giant 6. Ze benaderde Alara-Lukagro voor het ontwerpen en produceren van RVS coulissendempers voor geluiddemping in het ventilatiesysteem.

Scroll naar beneden

Half-afzinkbare schepen

Keppel Nantong Shipyard in China is een engineer en producent van offshore schepen en constructies. Keppel Nantong heeft twee contracten ontvangen van Smit Shipping Singapore Pte Ltd, een dochteronderneming van Royal Boskalis Westminster Group, voor de bouw van twee half-afzinkbare schepen. Dergelijke schepen worden gebruikt voor, bijvoorbeeld, het vervoer van projectlading. Hierbij wordt het schip afgezonken, zodat het dek grotendeels onder water staat. Op die manier kan de drijvende lading boven het dek gesleept worden.

Lawaai uit ventilatiesysteem reduceren

Heinen & Hopman is gespecialiseerd in ventilatie oplossingen voor de offshore industrie en leverde het ventilatiesysteem voor beide schepen, genaamd Giant 5 en Giant 6. Ze benaderden Alara-Lukagro voor het ontwerpen en produceren van RVS coulissendempers voor geluiddemping in het ventilatiesysteem.

RVS coulissendempers

Eigenschappen

Alara-Lukagro heeft 28 identieke RVS coulissendempers ontworpen en geproduceerd. De geluiddempers zijn akoestisch en luchttechnisch doorgerekend. Vervolgens zijn ze op maat gemaakt zodat een combinatie van hoge geluidreductie en een laag drukverlies gerealiseerd wordt.

  • Materiaal: RVS.
  • Afmetingen B x H x L = 1020 x 1650 x 700 mm.
  • Iedere geluiddemper is voorzien van 3 geluidsabsorberende coulissen met een breedte van 250 mm.
  • Hoge geluidreductie met een maximaal drukverlies van 55 Pa.
RVS coulissendempers
RVS coulissendempers
RVS coulissendempers
RVS coulissendempers

Meer informatie?

Heeft u ook te maken met lawaai afkomstig uit ventilatiesystemen? Of bent u op zoek naar coulissendempers of andere speciale geluiddempers voor een andere toepassing?

Alara-Lukagro heeft veel ervaring met dergelijke project. Stel hiernaast direct uw vragen. Wij adviseren u graag over de meest optimale oplossing voor uw project.

MR
Michael Roode Account Manager +31 (0) 184 820 760 michael@alara-lukagro.com
    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mensen bekeken ook: