Recreatie container offshore boor platform

Scroll naar beneden

Offshore container als rookruimte

Noble Drilling zocht een veilige plek voor medewerkers om op offshore platformen te kunnen roken. De rookruimte moet rekening houden met beperkte ruimte, strenge veiligheidsrichtlijnen en installatie offshore. Alara-Lukagro heeft de rookruimte geleverd als offshore container, volledig op maat, met alle gewenste voorzieningen en volgens geldende eisen.

Offshore container

Eigenschappen

  • Standaard CSC safety approved container aangepast tot rook ruimte.
  • De container is geluidsisolerend en thermisch isolerend uitgevoerd.
  • Compleet met deur, ramen (met veiligheidsglas, rooster en zonnescherm) en alle elektrische componenten zoals verlichting, afzuiging met kanaal en ventilator met brandkleppen.
  • Inclusief meubilair (tafels, banken en urinoir)
  • Voorzien van ISO hijsogen voor vervoer naar het offshore platform.
offshore container
offshore container
offshore container

Project naar tevredenheid verlopen

Na installatie van de offshore container op het platform bleek deze oplossing precies wat Noble Drilling nodig had. Noble Drilling heeft dan ook meerdere rook containers besteld voor andere offshore platformen.

Naast de rook container heeft Alara-Lukagro nog vele andere oplossingen geleverd aan Noble Drilling, waaronder geluidsisolerende omkastingen voor generatoren, geluidsisolerende cabines voor machine kamers en akoestische ventilatie en geluiddempers voor shaker rooms.

Samenwerken als partners

Noble Drilling werkt al jaren samen met Alara-Lukagro. Ze waarderen dat Alara-Lukagro meedenkt in oplossingen die offshore toepasbaar zijn. De flexibiliteit van de offshore gecertificeerde monteurs wordt ook erg gewaardeerd. We kunnen wel zeggen dat we samenwerken als partners.

“De offshore boor industrie is een dynamische wereld waarin veiligheid de hoogste prioriteit heeft. Alara-Lukagro heeft bewezen dat ze met ons meedenken en ze altijd naar de meest effectieve en efficiënte oplossing zoeken. Daarom werken wij met Alara-Lukagro samen voor een veilige oplossing voor dit project.”

Dhr. Ashikali – project manager Noble Drilling

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijke uitdaging? Of bent u op zoek naar oplossingen voor lawaaibeheersingen voor offshore toepassingen? Zoals containers, omkastingen, of geluiddempende ventilatie?

Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw project.

CB
Cees Bassa Sales Manager +31 (0) 184 661 700
    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mensen bekeken ook: