Local Equipment Room en geluidwerende cabine voor offshore rig

Op het jackup rig Rowan Gorilla VI werd een prefab Local Equipment Room (LER) geïnstalleerd voor de moderne boor-controle systemen. Alara-Lukagro heeft de LER in nauwe samenwerking met Keppel Verolme gerealiseerd, conform alle geldende normen en wetgeving. Tevens leverde Alara-Lukagro een geluidwerende controle cabine voor het rig.

Scroll naar beneden

Upgrade offshore jackup rig

Het jackup rig Rowan Gorilla VI lag bij Keppel Verolme in de werf voor een uitgebreide upgrade. De werf voert gedurende deze periode diverse onderhouds- en aanpassingswerkzaamheden uit. Ook werd er een prefab LER geïnstalleerd voor de moderne boor-controle systemen.

Local Equipment Room

De Local Equipment Room (LER) dient als opslag of installatie ruimte van mechanische of elektrische apparaten. Aangezien de technische ruimte op een offshore platform wordt geplaatst, zijn vele veiligheidsregels en wetgeving van toepassing. Alara-Lukagro heeft de LER in nauwe samenwerking met Keppel Verolme gerealiseerd, conform alle geldende normen en wetgeving.

Stille werkplaats offshore

Daarnaast werd Alara-Lukagro gevraagd om een oplossing te vinden voor het lawaai in de modderpomp ruimte en shaker ruimte. Het geluidniveau is daar te hoog voor de medewerkers om in te werken. Alara-Lukagro heeft twee geluidwerende cabines ontworpen en geïnstalleerd voor beide ruimten waarin de medewerkers ongestoord kunnen werken.

Complete oplossing

Alara-Lukagro leverde de Local Equipment Room en geluidwerende cabine compleet voor het jackup rig, inclusief:

  • Inspectie op locatie en advies.
  • Engineering conform alle voor dit werk geldende normen en wetgeving.
  • Productie van de geluidwerende cabines.
  • Installatie van de geluidwerende cabines op de rig door eigen gecertificeerde monteurs.
  • Service.
Technische ruimte
Local Equipment Room
Local Equipment Room

Referenties Alara-Lukagro

Alara-Lukagro heeft al ruime ervaring offshore en leverde reeds oplossingen voor Shell, Noble Drilling, Stena Drilling, Ensco, Total, Aker Solutions, Wintershall, Hertel Marine & Offshore en meer. Bekijk onze Offshore oplossingen pagina voor referenties en een overzicht van de oplossingen voor de offshore markt.

Offshore oplossingen

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijke uitdaging? Of bent u op zoek naar oplossingen voor lawaaibeheersing voor offshore toepassingen? Zoals omkastingen, containers en geluiddempende ventilatiesets?

Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw project.

JdH-19128-140826@4x
John de Haan Sales Engineer +31 (0) 184 820 762 sales@alara-lukagro.com
    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mensen bekeken ook: