Renovatie deuren offshore platform Stena Spey

Stena Spey is een offshore boorplatform van Stena Drilling. Het platform is in 1983 gebouwd en is daarom recentelijk gerenoveerd. Alara-Lukagro verzorgde de renovatie van de deuren.

Scroll naar beneden

Renovatie deuren

Weerbestendige en waterdichte deuren

Alara-Lukagro heeft de deuren van de Stena Spey gerenoveerd en vervangen. In totaal zijn 73 deuren geïnspecteerd, waarvan 40 vervangen, 33 gerenoveerd.

De deuren zijn op het platform gedemonteerd en getransporteerd naar de productie faciliteiten van Alara-Lukagro. Daar is het grootste gedeelte van de deuren gestraald, gerepareerd, aangepast en geconserveerd met een 3-laags coating. De overige deuren zijn vervangen door volledig nieuwe deuren, waarvoor Alara-Lukagro de engineering en productie verzorgde. Alle deuren zijn geproduceerd volgens de laatste offshore regelgeving, en volgens de geldende weerbestendigheid- en waterdichtheid eisen.

Na reparatie en productie zijn de deuren geïnstalleerd op de Stena Spey door offshore gecertificeerde monteurs van Alara-Lukagro.

renovatie deuren
renovatie deuren
renovatie deuren
renovatie deuren

Zeer goed resultaat

Na afronding van het project bleek Stena Drilling erg tevreden met het resultaat. In een leveranciers enquête van Fpal gaf Stena Drilling aan Alara-Lukagro een 9,3 als gemiddelde cijfer op 15 verschillende aspecten.

Fpal beoordeling renovatie deuren voor offshore platform Stena Spay. Beoordeling door Dhr. MacHardy, de Project Chief Engineer van dit project.

Score: 9,3

Alara-Lukagro ontving een 9,3 (uit 10) op 15 aspecten. Voornamelijk de installatie, HSE en vaardigheid van het personeel werd als zeer goed beoordeeld. Een resultaat om trots op te zijn!

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijke uitdaging?
Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw project.

CB
Cees Bassa Sales Manager +31 (0) 184 661 700
    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mensen bekeken ook: