Geluidsisolerende deuren voor NBC Universal

Van bouwbedrijf Dijkman Carbaat Bouw BV heeft Alara-Lukagro de opdracht gekregen voor het leveren van 4 enkelvleugelige geluidsisolerende deuren voor de screening room van NBC Universal Amsterdam.

Opdrachtgever:
Dijkman Carbaat Bouw BV

Eindklant:
NBC Universal Amsterdam

 

 

 

NBC Universal Amsterdam@4x
NBC Universal logo

NBC Universal Amsterdam

NBC Universal Amsterdam is onderdeel van het wereldwijde NBC Universal. Met verschillende nieuws en entertainment televisie kanalen en een vooraanstaand productie bedrijf, één van ’s werelds meest toonaangevende media- en entertainmentorganisaties.

De geluidsisolerende deuren van Alara-Lukagro worden toegepast bij de screening room van de studio in Amsterdam. Een screening room is een ruimte waarin films worden getoond aan een selecte groep mensen.

Geluidsisolerende deuren

Om aan de geluidseisen te voldoen is er gekozen voor 2 AL-D/D54 deuren met een Ra bios waarde van 42 dB. Deze deuren komen tussen de lobby en de gang en tussen de lobby en de projectorruimte.

De doorgang vanuit de zaal direct naar de gang is voorzien van een AL-D/D56 geluidsisolerende deur met een Ra bios waarde van 46 dB. Tussen de zaal en de lobby zit een AL-D/D52 deur, met een Ra bios waarde van 37 dB.

Alle deuren zijn voorzien van een opbouw deurdranger met schuifarm en een mechanisch loopslot.

Meer informatie?

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte oplossing voor uw project. Neem vrijblijvend contact met ons op.

RvD-21423-141421@4x
Ronald van Ditshuizen Account Manager +31 (0) 184 820 764 ronald@alara-lukagro.com
    Om op uw bericht te kunnen reageren hebben wij uw toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.