Geluidswerende deuren voor spiegeltent Parijs

Van spiegeltent verkoper en verhuurder Magic Mirrors BVBA heeft Alara-Lukagro voor project Cabaret Sauvage, in de binnenstad van Parijs, de opdracht gekregen voor het leveren van 4 stuks dubbelvleugelige geluidswerende deuren inclusief hoekkozijn. De buitendeuren gaan onderdeel uitmaken van een spiegeltent die grotendeels is opgebouwd uit hout.

Opdrachtgever
Magic Mirrors BVBA

Architect
Natrufied architecture

Ingenieur
Pieters Bouwtechniek

Leverancier constructie
Woodteq

 

Cabaret Sauvage Paris - geluidsisolerende deuren
Cabaret Sauvage Paris
Cabaret Sauvage Paris

Cabaret Sauvage

Cabaret Sauvage bestaat sinds 1994 en is gelegen in Parc de la Villette. Cabaret Sauvage biedt bezoekers een bijzondere plek om te eten en te drinken, een plek om te dansen, maar ook een plek waar kan worden genoten van uiteenlopende voorstellingen.

De constructie met een diameter van 35 meter is, inclusief wanden en dak, grotendeels opgebouwd uit hout. Daarnaast is het dak van de spiegeltent voorzien van zonnepanelen. Indien gewenst kan het gebouw volledig worden afgebroken en op een andere locatie opnieuw worden opgebouwd.

Het nieuwe Cabaret Sauvage opent de deuren in oktober 2019.

Geluidswerende deuren

Een belangrijke uitdaging bij het ontwerpen van de spiegeltent was het beheersen van het geluid. Voor de deuren aan de zijkant en achterzijde van het podium, die direct naar buiten leiden, is er gekozen voor AL-D/D54 geluidswerende deuren. Voor een veilige exit bij eventuele calamiteiten zijn 2 stuks dubbelvleugelige deurkozijn combinaties voorzien van EN 1125 paniekbeslag.

AL-D/D54 deuren hebben een RApop waarde van 46 dB, RAhouse van 34 dB en RAbios van 42 dB.

Vergelijkbare projecten

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijk project? Wij adviseren u graag over een passende oplossing voor uw project.

RvD-21423-141421@4x
Ronald van Ditshuizen Account Manager +31 (0) 184 820 764 ronald@alara-lukagro.com
    Om op uw bericht te kunnen reageren hebben wij uw toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.