Evenement

Webinar Akoestische roosters voor hoogbouw

Mede door verstedelijking en het tekort aan en het steeds duurder worden van ruimte, worden er in grote steden steeds meer hoogbouw appartementen gebouwd. Om te zorgen voor een prettige leefomgeving worden deze appartementen voorzien van akoestische ventilatieroosters (in de vorm van een silentbox). Deze roosters zorgen voor frisse lucht in de appartementen, maar gelijke tijd zorgen ze er ook voor dat er niet te veel geluid naar binnenkomt.

Wat leer je tijdens de webinar?

Leo van Haren van DGMR, Bauke Knottnerus van Efectis en Micha de Jong van Alara-Lukagro vertelden tijdens het webinar ‘Akoestische roosters voor hoogbouw’ waar je op moet letten bij de toepassing van akoestische ventilatieroosters in hoogbouw.

Webinar terugkijken

Voor wie is de webinar?

De webinar is geschikt voor iedereen die betrokken is bij de toepassing van akoestische ventilatieroosters voor (hoog)bouwprojecten.

Programma

ir. Leo van Haren | DGMR

LvH@4x

Bouwen op geluidbelaste locaties

Bauke Knottnerus | Efectis

BK@4x

Bepalen van brandgedrag van producten door middel van de uitvoering van brandtesten ten behoeve van gevels

Micha de Jong | Alara-Lukagro

MdJ@4x

Direct terugkijken

De webinar terugkijken? Dat kan via onderstaande link

Webinar terugkijken

Roosters van Alara-Lukagro

De ventilatieroosters van Alara-Lukagro zijn geschikt voor uiteenlopende (zakelijke) toepassingen in de bouw, de industrie, op schepen en offshore. Iedere markt heeft specifieke eisen en richtlijnen, waar wij de roosters op afstemmen; denk hierbij aan materiaal, gecertificeerde vulling, vereiste lucht flow, etc. Zowel standaard als maatwerk mogelijk.

Meer informatie over Alara-Lukagro roosters voor hoogbouw

©header afbeelding: MeesVisser | Project Buiksloterham

MM
Michel Mostert Marketing Specialist +31 (0)184 661 700 m.mostert@alara-lukagro.com