Speciale geluids-, inbraak- en brandwerende deuren voor Eurojust

Alara-Lukagro heeft al een aantal keer mogen bijdragen aan projecten voor Heijmans. Zo ook voor de bouw van het nieuwe gebouw van een agentschap van de Europese Unie: Eurojust in Den Haag.

Scroll naar beneden

Eurojust

Plaats:
Den Haag

Architect:
Mecanoo, Royal Haskoning-DHV en DS landschapsarchitecten

Aannemer:
Heijmans

Alara-Lukagro:
33 speciale deuren compleet met hang- en sluitwerk (geluidwerend, inbraakwerend en brandwerend)

Gebouwfunctie:
Kantoor

speciale deuren
speciale deuren
speciale deuren

Speciale deuren

Eurojust huisde jarenlang in twee verschillende gebouwen. Het nieuwe hoofdkantoor moest dat veranderen. Het design team, bestaande uit Mecanoo, Royal Haskoning-DHV en DS landschapsarchitecten, ontwierp het bijzondere gebouw in de internationale zone van Den Haag. Hier is genoeg ruimte voor begroeiing, wat goed aansluit op de directe groene omgeving. Heijmans realiseerde het ontwerp en gunde de levering van 33 geluidsisolerende deuren inclusief spiegelstukken aan Alara-Lukagro. De deuren zijn zowel inbraakwerend, brandwerend als geluidsisolerend uitgevoerd en voldoen daarmee aan de speciale wensen die de eindgebruiker stelt.

Internationaal recht

Eurojust stimuleert en verbetert de coördinatie van de onderzoeken en gerechtelijke vervolgingen tussen de deelstaten van de Europese Unie. Het orgaan verbetert ook de samenwerking tussen deze deelstaten, in het bijzonder door het faciliteren van de uitvoering van internationale recht en de ondersteuning bij uitleveringsverzoeken. De organisatie viert in 2017 haar vijftienjarig bestaan.

Meer over deuren van Alara-Lukagro

Heeft u een project waar geluidsisolerende deuren gevraagd worden? Alara-Lukagro levert en produceert een breed scala aan stalen geluidsisolerende deuren, in combinatie met brandwering, inbraakwering, vluchtfunctie en meer.

Lees meer over onze geluidsisolerende deuren op onze website of stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij adviseren u graag over een passende oplossing voor uw project.

RvD-21423-141421@4x
Ronald van Ditshuizen Account Manager +31 (0) 184 820 764 ronald@alara-lukagro.com
    Om op uw bericht te kunnen reageren hebben wij uw toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.