Geluidsisolerende brandwerende deuren voor Stadskantoor Utrecht

Het Stadskantoor Utrecht is met een hoogte van 92 meter één van de hoogste en grootste stadskantoren van Nederland. In opdracht van Bouwcombinatie SKU, mocht Alara-Lukagro de stalen geluidsisolerende brandwerende deuren voor dit gebouw ontwerpen, produceren, leveren en monteren.

Scroll naar beneden

Geluidsisolerende brandwerende deuren

Project:
Stadskantoor Utrecht

Plaats:
Utrecht

Architect:
Kraaijvanger Architects

Aannemer:
Bouwcombinatie SKU

Alara-Lukagro:
Stalen geluidsisolerende brandwerende deuren (ontwerp, productie, levering en montage)

Gebouwfunctie:
Kantoor

Geluidsisolerende brandwerende deuren
geluidwerend deuren kantoorgebouw
Geluidsisolerende brandwerende deuren

Het Stadskantoor Utrecht is met een hoogte van 92 meter één van de hoogste en grootste stadskantoren van Nederland. Met 8.000 ton staal (meer dan de Eiffeltoren) bevat dit gebouw de grootste staalconstructie van ons land.

Architectenbureau Kraaijvanger heeft het gebouw ontworpen. Het toegankelijk maken van zowel stationshal als stadskantoor vanaf het plateau boven de sporen vormde hierbij één van de uitdagingen.

De realisatie van het project was in handen van Bouwcombinatie SKU, een samenwerking tussen Boele & van Eesteren en haar zusterbedrijf G&S Bouw – dochterondernemingen van VolkerWessels. Ook de realisatie was complex en ambitieus, doordat, naast de enorme omvang van het gebouw, het bouwterrein zich ook direct naast één van de drukste stationsgebieden bevindt.

Een bezoek brengen aan het Stadskantoor van Utrecht. Samen met de stad organiseert het stadskantoor tentoonstellingen, lezingen, muziek en voorstellingen in het stadskantoor. Daarnaast kunt u zich aanmeldingen voor een rondleiding. Zij kunnen u dan ook meer vertellen over het bouwtraject. Lees meer over de activiteiten van Stadskantoor Utrecht.

Meer over deuren van Alara-Lukagro

Heeft u een project waar geluidsisolerende brandwerende deuren gevraagd worden? Alara-Lukagro levert en produceert een breed scala aan stalen geluidsisolerende, in combinatie met brandwering, inbraakwering, vluchtfunctie, en meer.

RvD-21423-141421@4x
Ronald van Ditshuizen Account Manager +31 (0) 184 820 764 ronald@alara-lukagro.com
    Om op uw bericht te kunnen reageren hebben wij uw toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mensen bekeken ook: