Geluidsisolerende stalen deuren voor een masteringstudio

Sinds 1995 is Sunshine Music gespecialiseerd in het masteren en mixen van nummers voor verschillende artiesten. In 2007 kwam de wens voor een nieuwe masteringstudio in Wenen. Alara-Lukagro leverde daarvoor de trillingsisolatoren en acht geluidsisolerende stalen deuren.

Scroll naar beneden

Nieuwe studio

Sunshine Music en Sunshine Mastering uit Wenen (Oostenrijk) wilden een nieuwe, technisch hoogstaande masteringstudio bouwen. WSDG Europe werd gekozen om de akoestische architectuur te verzorgen, en adviseerde Kinetics trillingsisolatoren voor goede geluidsisolatie. Vervolgens werd Alara-Lukagro gevraagd de trillingsisolatoren en acht geluidsisolerende deuren te leveren voor de masteringstudio.

Compleet pakket

Alara-Lukagro heeft de geluidsisolerende deuren in eigen huis geëngineerd, geproduceerd en geconserveerd (d.m.v. natlak). Vier van de deuren zijn uitgevoerd met patrijzen met veiligheidsglas. WSDG Europe koos voor KIP pads als trillingsisolatoren voor de zwevende vloeren en KSCH hangers om het hangende plafond op de betonnen constructie te monteren. De KWSB-2 Sway Braces zijn toegepast om de voorzetwanden te isoleren van de onderliggende constructie, om zo contactgeluid te elimineren. De combinatie van de geluidsisolerende deuren met de isolatie van lucht- en contactgeluid door de trillingsisolatoren draagt significant bij aan de geluidsisolatie van de studio. Na oplevering gaf Sunshine Music aan zeer tevreden te zijn met het eindresultaat.

Sunshine studio

Plaats:
Wenen, Oostenrijk

Architect:
WSDG

Opdrachtgever:
Sunshine Music

Geluidwerende deuren:
Alara-Lukagro

Gebouwfunctie:
Masteringstudio

stalen deuren
stalen deuren
stalen deuren
stalen deuren
stalen deuren

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijke uitdaging?
Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw project.

RvD-21423-141421@4x
Ronald van Ditshuizen Account Manager +31 (0) 184 820 764 ronald@alara-lukagro.com
    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mensen bekeken ook: