Geluidwerende studiodeur volledig op maat

Alara-Lukagro is trots dat ze de extreme studiodeur voor The White Universum Studio hebben mogen realiseren. Deze deur, voor de studio van een wereldberoemde DJ, is ontworpen in nauwe samenwerking met studio ontwerper Jan Morel van Morel Muziek.

Scroll naar beneden

Extreme studiodeur voor The White Universum Studio

Eigenschappen

De studiodeur heeft een speciaal design en is volledig op maat gemaakt. Het logo van de DJ aan de buitenzijde van de deur is voorzien van multi-color LED-verlichting voor een speciaal effect. Een traanvormig venster met geluidsisolerend glas is in de deur geplaatst. De binnenzijde van de deur is voorzien van diffusers voor betere akoestiek in de studio. Voor een designer look, is de deur afgewerkt met een metallic coating en voorzien van speciaal designbeslag. Daarnaast heeft de studio deur ook een extreem hoge geluidsisolatie waarde.

  • Extreem hoge geluidsisolatie.
  • Extreem design.
  • RGB Led paneel met het logo van de dj.
  • Metallic coating met speciaal design beslag.
  • Traanvormig venster met geluidsisolerend glas.
studiodeur
studiodeur
studiodeur

Zeer tevreden over resultaat

Studio Architect Jan Morel was uitermate tevreden met het uiteindelijk resultaat. Dit project heeft dan ook geresulteerd in diverse vervolgopdrachten met op maat gemaakte studiodeuren voor onder meer Pound Cake Studio’s en Alvar & Milas Studio.

“Het uiteindelijke resultaat is echt ‘state of the art’ en zeer exclusief. De engineers hebben uitstekend werk geleverd en hebben mijn wensen in het design volledig begrepen.”

Jan Morel – Studio Architect

Meer informatie over studiodeuren

Werkt u aan een studio waar geluidsisolerende deuren met hoge geluidsisolatie waarden nodig zijn? Alara-Lukagro ontwerpt, produceert en monteerd geluidsisolende deuren op maat, waardoor ieder gewenst uiterlijk van uw studiodeur gerealiseerd kan worden.

Stel hiernaast direct uw vragen. Wij adviseren u graag over de passende deur voor uw project.

RvD-21423-141421@4x
Ronald van Ditshuizen Account Manager +31 (0) 184 820 764 ronald@alara-lukagro.com
    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mensen bezochten ook: