Geluidsisolerende rooster puien voor multifunctionele accommodatie De Dobbe Anjum

Met de nieuwbouw van de multifunctionele accommodatie De Dobbe in Anjum wordt een nieuwe invulling gerealiseerd voor het bestaande kerkgebouw in Anjum. Het gebouw gaat een centrumfunctie voor de regio vervullen.

Plaats
Anjum Friesland

Architect
Adema Architecten

Aannemer
BAM Bouw en techniek

Akoestisch adviseur
Royal Haskoning DHV

Gebouwfunctie
Multifunctioneel centrum

Bijdrage Alara-Lukgro
Geluidsisolerende pui met roosters en deur

De Dobbe Anjum geluidsisolerende rooster puien
De Dobbe Anjum ventilatie wand
De Dobbe Anjum ventilatie
De Dobbe Anjum geluidsisolerende wand binnenkant
De Dobbe Anjum buitenkant@4x
De Dobbe Anjum 3 - rooster puien
Rooster puien- De Dobben Anjum

MFA de Dobbe is een samenwerkingsverband tussen de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) en verschillende maatschappelijke organisaties in en rond Anjum. Het gebouw dient als dorpshuis en tevens is er een regiokantoor van de NAM gevestigd. Er wordt gebruik gemaakt van elkaars faciliteiten, zoals de keuken, toiletten, foyer en vergaderzalen. Er is tevens een grote zaal die dienst doet als expositieruimte voor de NAM en waar kerkdiensten kunnen plaatsvinden.

Gebruik: Huisarts, Apotheek, Fysiotherapeut, Thuiszorg, Kinderopvang, Kapper, Pedicure, Podoloog, Dorpshuis, Opbaarruimte, Kantoor.

Geluidsisolerende rooster puien

Alara-Lukagro heeft de opdracht gekregen voor het leveren van drie geluidsisolerende rooster puien. Deze voorzieningen zullen zorgen voor een goede ventilatie in de accommodatie, maar gelijkertijd voorkomen dat er teveel geluid vanuit de accommodatie naar de omgeving wordt uitgestraald.

Geluiddempende roosters en deuren

Alara-Lukagro is verheugd een maatwerk oplossing te mogen leveren in de vorm van AL-R/ 600V geluiddempende roosters met een Rw waarde van 27 dB. Daarnaast is een van de puien voorzien van een scharnierende roosterdeur.

Lees meer over De Dobbe in Anjum

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijke uitdaging?
Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw project.

RvD-19128-140830@4x
Ronald van Ditshuizen Account Manager +31 (0) 184 820 764
    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.