Dubbelvleugelige brandwerende voor studentenvereniging Eindhoven

Een statig pand met een klassieke uitstraling, met ruimte om door te groeien in het centrum van Eindhoven. Dit is waar studentenvereniging SSRE naar op zoek was, en waar het nieuwe sociëteit aan de Vestdijk perfect aan voldoet. Van Habenu Van de Kreeke Bouw heeft Alara-Lukagro de opdracht ontvangen voor het leveren en monteren van een dubbelvleugelige brandwerende AL-D/D54 deurkozijn combinatie met vluchtfunctie (EN 1125).

Aannemer
Habenu Van de Kreeke Bouw

Gebouwfunctie
Studentensociëteit

 

 

 

 

Foto’s: SSRE

Vereniginggebouw SSRE Eindhoven
SSRE Eindhoven plein
SSRE Eindhoven kroeg
Plattegrond vereniginggebouw SSRE Eindhoven@4x
Vereniginggebouw SSRE Eindhoven@4x

Nieuwbouw voor studentenvereniging SSRE

Omdat SSRE genoodzaakt was afscheid te nemen van haar voormalige sociëteit, is zij opzoek gegaan naar een nieuwe locatie. Na een zoektocht van enkele jaren is het oog gevallen op Vestdijk 22. Een prachtig monumentaal herenhuis uit 1880 gelegen midden in het centrum van Eindhoven. Aan de binnenring, op loopafstand van TU/e, het station en het centrum.

In de sociëteit komt onder andere een ruimte voor feesten en grote vergaderingen, een bar, een keuken met eetkamer, vergaderruimtes en een bestuurskamer.

Brandwerende en geluidsisolerende deur

Om overlast voor de buren te voorkomen is er flink geïnvesteerd in een goede isolatie van het gebouw en was er behoefte aan een goede geluidsisolerende brandwerende deur. Alara-Lukagro dubbelvleugelige AL-D/D54 deurkozijnen hebben een Rw van 54.  De deur is teven brandwerend uitgevoerd in combinatie met vluchtfunctie (EN 1125).

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijke uitdaging?
Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw project.

RvD-19128-140830@4x
Ronald van Ditshuizen Account Manager +31 (0) 184 820 764 sales@alara-lukagro.com
    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.