Deuren voor AFAS Experience center

Om in de toekomst te kunnen blijven groeien heeft AFAS besloten tot het bouwen van een volledig nieuw ‘Experience Center’. In het AFAS Experience Center staan naast de vier kernwaarden van AFAS, ‘Doen’, ‘Vertrouwen’, ‘Gek’ en ‘Familie’ ook de samenwerking tussen de betrokken partijen centraal.

Plaats
Leusden

Architect
Just Architects

Aannemer
Dura Vermeer Bouw Hengelo

Akoestisch adviseur
Peutz

Gebouwfunctie
Multifunctioneel centrum met onder andere een kantoor, een theater, sportcenter, studio’s en een restaurant.

AFAS-Experience-center-theater
AFAS-Experience-center-theater
AFAS-Experience-center-binnen-deuren
AFAS-Experience-center-binnen-deuren 2

AFAS Experience center

De bouw van het AFAS Experience Center is vanaf september 2017 in volle gang. De nieuwbouw aan de Inspiratielaan in Leusden is een meerjarig project van flinke omvang. Het center bevat onder andere een hoofdgebouw met ca. 8.000 m² kantooroppervlakte dat gaat dienen als kantoor voor de medewerkers van AFAS.

Daarnaast biedt het AFAS Experience Center ook onder meer onderdak aan een theater met een theaterzaal met ruim 800 zitplaatsen, een 5 tal Auditoria, diverse lounge ruimtes, een theatercafé, kleedkamers en een technische ruimtes.

Deuren van Alara-Lukagro

Alara-Lukagro heeft de opdracht ontvangen voor het leveren en monteren van 8 geluidsisolerende enkelvleugelige deuren, 8 dubbelvleugelige AL-D56 deuren, 14  brandwerende AL-D56 deuren, 2  AL-D56 raamvensters en 2 brandwerende schuifdeuren met een Rw waarde van 52 dB. De deuren en raamvensters zullen worden toegepast in het theater van het Experience Center. De montage van de deuren zal halverwege 2020 plaatsvinden.

Blijf op de hoogte van de bouw van het center

Oplevering van het AFAS Experience Center staat gepland voor eind 2020/begin 2021. Omdat de betrokken bij het AFAS Experience Center het belangrijk vinden dat iedereen weet wat wanneer gebeurt, houden zij alle geïnteresseerden graag op de hoogte via de website afasexperiencecenter.nl.

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijke uitdaging?
Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw project.

RvD-19128-140830@4x
Ronald van Ditshuizen Account Manager +31 (0) 184 820 764
    Om op uw bericht te kunnen reageren hebben wij uw toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.