Akoestische roosters voor offshore platform

Na het produceren en leveren van de geluiddempende luchtinlaat set voor de motor van offshore platform Gina Krog, heeft Alara-Lukagro ook de opdracht gekregen voor het leveren van meer dan 100 akoestische ventilatieroosters. Mede ook omdat wij door onze jaren ervaring in staan zijn offshore waardige akoestische roosters te ontwerpen, engineeren en produceren.

Klant
Vibratec Norway

EPC:
IKM dsc Engineering AS.

E&P company:
Statoil

 

Foto’s Gina Krog platform: Equinor

Akoestische ventilatierooster Gina Krog
Gina Krog olie platform 2
Gina Krog olie platform 1

Gina Krog

Gina Krog was aanvankelijk een kleinschalige gasontdekking gemaakt in 1974 in de Noordzee (tussen noordelijk Engeland en Noorwegen). In 2007 en 2008 bleek er echter onder het gasveld ook olie aanwezig. Volgens Statoil heeft Gina Krog een geschatte waarde heeft van 225 miljoen vaten olie en gas.

Akoestische roosters

De geheel uit aluminium AlMg3 vervaardigde Alara-Lukagro AL-R/300 en AL-R/150 roosters zijn in verschillende afmetingen geleverd. Exact volgens de wensen van de klant. Het speciaal ontworpen aluminium frame, welke over de gehele inbouwdiepte van het akoestisch rooster is geschoven, zorgt voor een voldoende stevige bevestiging in de zware staalconstructie van de windwalls.

Na het ontwerpen en produceren zijn de ventilatie roosters in één keer getransporteerd met 3x 40ft. containers van Alara-Lukagro, Groot-Ammers naar Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering (DSME) in Korea.

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijke uitdaging?
Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw project.

MR
Michael Roode Account Manager +31 (0) 184 820 760 michael@alara-lukagro.com
    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.