Omkasting voor Struyk Verwo groep, Amsterdam

Alara-Lukagro heeft voor de vestiging in Amsterdam van Stuyk Verwo groep een geluidsisolerende omkasting geleverd. De omkasting is bestemd voor het reduceren van het geluid van een installatie voor  de fabricage van beton-producten.

 • Opdrachtgever: Struyk Verwo Groep
 • Eindgebruiker: Struyk Verwo Groep
 • Locatie: Amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

Stuyk_verwo
Stuyk_verwo2
Stuyk_verwo3
Stuyk_verwo4
Stuyk_verwo6
Stuyk_verwo7
Omkasting voor Struyk Verwo Group

Struyk Verwo groep

Struyk Verwo groep is in Nederland marktleider in publieke bestrating. De installatie waarvoor Alara-Lukagro een geluidsisolerende omkasting heeft gemaakt is geleverd door de Duitse leverancier HESS Group en wordt door Struyk Verwo ingezet voor het produceren van betonnen trottoir-en opsluit-banden en betonstraatstenen. De volautomatische productie gaat gepaard met een hoge geluidsdrukniveau van circa 120 dB(A) tijdens het tril-verdichtingsproces.

Geluidsisolerende omkasting van Alara-Lukagro

Bij de omkasting is gekozen voor het zwaarste paneeltype AL-O/100D van Alara-Lukagro. Dit resulteert in een gemiddeld geluidsdrukniveau van circa 85 dB(A) aan de buitenzijde van de omkasting en circa 66 dB(A) in de volledig ontkoppelde bedieningscabine. De afmetingen van de omkasting zijn L x B x H = 11.500 x 11.000x 5.100 mm.

Het volledige ontwerp is in nauw onderling overleg met Struyk Verwo afgestemd, waarbij rekening is gehouden met:

 • Grote deuren, afmeting B x H = 3.400 x 4.500mm ten behoeve van eenvoudige toegang voor malwissel, heftruck, hoogwerker;
 • Geïntegreerde staalconstructie ten behoeve van gewichtsbelasting van kraanbaan (incl. hijslast), hydrauliek aggregaat, kubel-grondstof-transport, in hoogte verstelbare vultrechters
 • Volledig akoestisch ontkoppelde bedieningscabine, afmetingen L x B x H = 6.600 x 3.200 x 3.700mm met toegangsdeuren, computervloer, en grote dubbele raampartijen voor een optimaal zicht op de productie-installatie;
 • Geluidsabsorberende sluizen ten behoeven van palletaanvoer en product-afvoer, incl. elektrisch bedienbare hefluiken voor een zo’n optimaal mogelijke geluidreductie:
 • Trappen, bordessen en rond omlopende railing, incl. veiligheids-kantelhek (t.b.v. servicedoeleinden op het dak), geïntegreerde elektrische draaideuren (t.b.v. kubel-transport), en schoonmaakbordessen (t.b.v. schoonmaken kubel op het dak);
 • Tranenplaatbekleding over het volledige dakoppervlak.

Meer informatie?

Heeft u een uitdaging op het gebied van geluidshinder? Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw project.

CD-19128-140821@4x
Cees Dingenouts Account Manager Industry 0184 661 700 cees@alara-lukagro.com
  Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.