Geluidisolerende omkasting voor filterinstallatie

Voor het dempen van het geluid van een filterinstallatie en ventilator heeft Alara-Lukagro van Naaykens de opdracht gekregen voor het leveren van een geluidsisolerende omkasting. De omkasting staat bij Agco in Asbach-Bäumenheim.

Opdrachtgever
Naaykens

Eindklant
Agco

 

 

 

 

Agco Asbach geluidsisolerende omkasting
Agco Asbach geluidsisolerende omkasting

De filterinstallatie geeft om de 30 seconden een persluchtstoot met een gemeten waarde van circa 86/91 dB(A) op 1 meter afstand. De gewenste waarde is minder dan 62/70 dB(A) op 1 meter afstand. Daarnaast moet de omkasting worden voorzien van een opening zodat er voldoende frisse lucht naar binnen kan voor het koelen van de ventilatiemotor en moet de omkasting toegankelijk zijn via een deur.

geluidsisolerende omkasting

Op basis van de gewenste afmetingen heeft Alara-Lukagro een geluidsisolerende omkasting gemaakt van 5,40 (l) x 4,85 (b) x 4,68 (h) meter. Voor toegang tot de installatie is de omkasting voorzien van een geluidsisolerende dubbel vleugelige deur van 1,80 (b) x 2,10 (h) meter. De ventilatie openingen van de omkasting zijn voorzien van AL-R/300 V geluidsisolerende roosters van 0,5 x 0,5 meter.

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijke uitdaging?
Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw project.

MR
Michael Roode Account Manager +31 (0) 184 820 760 sales@alara-lukagro.com
    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.