Geluidswerende pui en deuren voor Mediahaven Amsterdam

Aannemersbedrijf C.L. Uijtewaal koos Alara-Lukagro als producent, leverancier en monteur van de geluidswerende pui en geluid-, brand-, en inbraakwerende deuren voor Mediahaven Amsterdam.

Scroll naar beneden

Mediahaven Amsterdam

Op het grensvlak van stad Amsterdam en haven ligt, aan het IJ, Stadshaven Houthaven. Op deze schitterende locatie in de haven heeft aannemersbedrijf C L Uijtewaal een kantoorgebouw met studio’s gerealiseerd. Het gebouw is volledig duurzaam gebouwd. V8 Architects maakte het ontwerp voor het spraakmakende gebouw.

Geluidswerende pui en deuren

Project:
Mediahaven Amsterdam

Plaats:
Amsterdam

Architect:
V8 Architects

Aannemer:
C.L. Uijtewaal

Alara-Lukagro:
Geluidswerende pui en geluid-, brand-, en inbraakwerende deuren

Gebouwfunctie:
Kantoorpand met studio’s

geluidswerende pui
geluidswerende pui

Uitvoering en kwaliteit

De geluidswerende pui is voorzien van een stalen frame met 4 deuren welke zijn uitgevoerd met geluiddempend glas.

Alara-Lukagro ontwerpt, produceert en monteert de geluid-, brand- en inbraakwerende deuren en puien in eigen huis. Daarnaast beschikt het bedrijf over diverse natlak cabines en poedercoat straat en heeft het monteurs in dienst. Hierdoor blijft het gehele proces, van ontwerp tot en met montage, in eigen beheer. Op deze manier is de kwaliteit van de producten van Alara-Lukagro gewaarborgd.

Meer over geluidswerende puien

Bent u op zoek naar soortgelijke producten voor uw project? Stel hiernaast direct uw vragen. Wij adviseren u graag over een passende oplossing voor uw project.

RvD-21423-141421@4x
Ronald van Ditshuizen Account Manager +31 (0) 184 820 764 ronald@alara-lukagro.com
    Om op uw bericht te kunnen reageren hebben wij uw toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mensen bekeken ook: