Geluidsisolerende omkastingen voor EDMG’s

Voor het West Nile Delta (WND) Project heeft Alara Lukagro in samenwerking met en voor Topec het ontwerp, de productie en levering van geluidisolerende omkastingen en ventilatie sets voor de EDMG’s (Emergency Diesel Generator Sets) verzorgd.

Klant
Topec

EPC
Bechtel

E&P company
BP

Projectlocatie
Offshore Raven Field (Alexandrië, Egypte)

 

Geluidsisolerende omkasting West Nile Delta BP 2@4x | Acoustic enclosure Topec
Geluidsisolerende omkasting West Nile Delta BP 3 | Acoustic enclosure Topec
Geluidsisolerende omkasting West Nile Delta BP 1@4x | Acoustic enclosure Topec

West Nile Delta project

Het West Nile Delta (WND) project omvat de ontwikkeling van gas- en condensaatvelden in de Noord-Alexandrië en West-mediterrane diepwater concessies in de Middellandse Zee. Ongeveer 65 tot 85 km voor de kust van Alexandrië, Egypte.

Intern transport containers bij Topec

Geluidsisolerende omkastingen

De omkastingen, met afmetingen van 17x4x4,5 meter en 14,5×3,5×3,9 meter, zijn bestemd voor generatorsets, die door Topec zijn gebouwd als noodstroomvoorziening voor een landbased installatie van BP op het Offshore Raven Field. Gelegen vlakbij de Nijldelta en de stad Alexandria (Egypte).

De omkastingen hebben een geluidsgarantie van 85 dB(A) op 1 meter afstand van de akoestische container en ventilatie openingen. Ontwerp is volgens de Amerikaanse ontwerpnorm AISC 360-10, rekening houdende met seismische krachten en transportbewegingen. De lassen zijn volgens de Amerikaanse lasnorm AWSD1.1.

De 17 meter lange omkasting is via het water naar Topec getransporteerd, de 14,5 meter lange omkasting is via wegtransport vervoert.

Voor de koeling van de gensets zijn de omkastingen voorzien van ventilatiesets met AL-R/300V ventilatieroosters. Bij één van de containers is gebruik gemaakt van akoestische roosters met aangepaste luchtspleet, wat ons in staat stelde tot een grote ruimtebesparing in de container te komen.

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijke uitdaging?
Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw project.

MR
Michael Roode Account Manager +31 (0) 184 820 760 michael@alara-lukagro.com
    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.