Geluidsisolerende omkasting voor CAT C7.1 generatorset

In samenwerking met Pon Power AS heeft Alara-Lukagro een geluidsisolerende omkasting ontwikkeld voor de CAT C7.1 generatorset. Deze omkasting is bij de betreffende generator set als optie te bestellen.

CAT C7.1 generatorset

De CAT C7.1 is een scheepsdiesel generatorset met  een vermogen van 100 tot 150 kW en een snelheid van 1500 tpm bij 50 Hz. De genset is voorzien van een warmtewisselaarkoeling die voldoen aan de emissienormen van de Amerikaanse EPA Tier 3 Commercial, IMO II en EU CC2.

 

 

 

Geluidsisolerende omkasting Pon Power CAT C7.1 generator set
Geluidsisolerende omkasting Pon Power CAT C7.1 generator set
Geluidsisolerende omkasting Pon Power CAT C7.1 generator set
Lekbak geluidsisolerende omkasting generator set
Deur geluidsisolerende omkasting generator set
Ventilatie geluidsisolerende omkasting generator set

Geluidsisolerende omkasting

De geluidsisolerende omkasting, met een totale afmeting van 2.860 x 1200 x 1.370 mm, is opgebouwd uit geluidsisolerende panelen bestaande uit staalplaat, geperforeerde plaat en isolatiemateriaal.

Aan de zijkanten is de omkasting voorzien van verschillende gemakkelijk te openen luiken en een deur met raam, zodat de generatorset eenvoudig toegankelijk is voor service en reparatie.

De dakpanelen van de omkasting zijn voorzien van speciale sluitingen om ook deze eenvoudig te kunnen verwijderen en te plaatsen.

Lekbak

De omkasting en genset wordt geplaatst op een lekbak annex baseframe. De lekbak wordt geproduceerd uit staalplaat en wordt onder andere voorzien ventilatie openingen en aardingspunten.

Ventilatie

Om ervoor te zorgen dat de generatorset voldoende kan worden gekoeld is de omkasting voorzien van ventilatoren en ventilatieopeningen voor de lucht invoer en lucht uitvoer. Geluidsdempers geïntegreerd in de omkasting zorgen ervoor dat ook deze openingen geluidsdicht zijn.

Behandeling omkasting

De buitenzijde van de omkasting wordt voorzien van poedercoating. De opvangbak wordt gestraald en vervolgens voorzien van 2 lagen natlak. De gewenste RAL kleur kan volledig naar de wensen van de klant worden afgestemd.

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijke uitdaging?
Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw project.

CB
Cees Bassa Sales Manager +31 (0) 184 661 700
    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.