Geluidsisolerende omkasting proefstand HAMOFA

HAMOFA is gespecialiseerd in het reviseren en herstellen van grote industriële dieselmotoren van verschillende merken. De locatie in Hamont (België) heeft een oppervlakte van meer dan 10.000 m² aan werkplaatsen, kantoren en magazijnen. Vanuit daar reviseert en verkoopt HAMOFA zo’n 800 motoren per jaar.

Scroll naar beneden

Geluidsisolerende omkasting proefstand

 

Proefstand

Voor een proefstand van HAMOFA heeft Alara-Lukagro een geluidsisolerende omkasting inclusief deuren, uitlaatgassen afvoer en ventilatie, ontworpen en geproduceerd en gemonteerd.

In deze proefstand worden motoren van ca. 400 – 800 pk getest. De motorruimte is afgescheiden van de bedieningsruimte met een geluidsisolerende wand. De wand is voorzien van geluidsisolerend glas en een toegangsdeur.

 

 

geluidsisolerende omkasting proefstand motoren
geluidsisolerende omkasting proefstand
geluidsisolerende omkasting proefstand
geluidsisolerende omkasting proefstand
Geluidsdichte cabine proefstand motoren

Conervering

Ook het straal- en conserveerwerk is door Alara-Lukagro verzorgt. Zo zijn de 2 zichtzijden van de omkasting en de bedieningsruimte gepoedercoat en is de staalconstructie gestraald en voorzien van een natlak in dezelfde kleur als de staalconstructie van het gebouw.

Resultaat

 Klant uitermate tevreden

Ad Verhoeven, directeur HAMOFA, is uitermate tevreden met het geleverde werk.

Meer over HAMOFA: www.hamofa.be

“Ik wil graag het hele Alara-Lukagro team bedanken voor de perfecte en glansrijke afwerking van onze nieuwe proefstand. Zoals alle details, afspraken, leveringen, montage, service, etc. zijn verlopen is om respect voor te krijgen”

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijke uitdaging?
Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw project.

JdH-19128-140826@4x
John de Haan Sales Engineer +31 (0) 184 820 762 sales@alara-lukagro.com
    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mensen bekeken ook: