Geluidsisolerende omkasting pompset vermillion

Op een terrein van Vermilion zijn twee pompen opgesteld in een 10ft standaard container. Na geluidmetingen bleek deze installatie te veel lawaai af te stralen. Alara-Lukagro leverde een geluidsisolerende omkasting voor de pompsets, welke om de bestaande container geplaatst is.

Scroll naar beneden

Geluidsisolerende omkasting pompset

Alara-Lukagro heeft de geluidsisolerende omkasting voor Vermilion ontworpen, geproduceerd, geconserveerd (poedercoating) en op locatie gemonteerd. Om vooral het laagfrequente geluid van de pompen goed te dempen is gekozen voor een zware paneelopbouw. Om de afgestraalde warmte, geproduceerd door de elektromotoren, af te voeren is een geluiddempend rooster in de omkasting geplaatst.

geluidsisolerende omkasting pompset
geluidsisolerende omkasting pompset
geluidsisolerende omkasting pompset
geluidsisolerende omkasting pompset
geluidsisolerende omkasting pompset
geluidsisolerende omkasting pompset
geluidsisolerende omkasting pompset

Fpal – leveranciers beoordeling

Goed resultaat

Eric van Bennekom, project manager bij Vermilion Oil & Gas Netherlands, is erg te spreken over het resultaat. ‘Vooral de kwaliteit van de geluidsisolerende omkasting, de montage van het geheel en de service vanuit Alara-Lukagro is erg goed’, aldus Van Bennekom.

Fpal beoordeling geluidsisolerende omkasting pompset. Beoordeling door logistics supervisor van Vermilion Oil & Gas.

Score: 7,4

De beoordeling was op elk van de 15 aspecten een 7 (uit 10) of hoger. Vooral product kwaliteit, service en installatie werden als zeer goed beoordeeld.

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijke uitdaging? Alara-Lukagro heeft uitgebreide ervaring met geluidsisolerende omkastingen voor pompsets en anderen installaties.

Stel hiernaast uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende omkasting voor uw project.

JdH-19128-140826@4x
John de Haan Sales Engineer +31 (0) 184 820 762 sales@alara-lukagro.com
    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mensen bekeken ook: