Akoestische roosters voor maritieme toepassing

Kooiman Marine Group kiest voor akoestische roosters van Alara-Lukagro voor maritieme toepassing. Bij dit project zijn AL-R/300V en AL-R/600V roosters toegepast.

Opdrachtgever: Kooiman Marine Group

 

 

 

 

 

 

Roosters 4@4x
Roosters 2@4x

Akoestische roosters

Alara-Lukagro akoestische roosters zijn breed toepasbaar, de omstandigheden waarin de roosters worden toegepast kunnen echter sterk van elkaar verschillen. Het ontwerp kan geschikt worden gemaakt specifiek naar de wensen van de markt, in dit geval voor maritieme omstandigheden.

Onze akoestische roosters zijn te allen tijde maatwerk, echter kan er gebruik worden gemaakt van verschillende gestandaardiseerde akoestische uitvoeringen. In het kort voorgesteld en oplopend in geluidsprestatie: AL-R/150, AL-R/300, AL-R/300V & AL-R/600V. Bij dit project zijn AL-R/300V en AL-R/600V roosters toegepast, deze hebben een Rw waarde van respectievelijk 20 dB en 27 dB.

In overleg zijn na advies de afmetingen bepaald voor optimale ventilatie, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de beperkte beschikbare ruimte.

De akoestische roosters zijn recent en op tijd uitgeleverd en door Kooiman Marine Group in ontvangst genomen. Daarmee is de samenwerking naar eigen zeggen goed en naar tevredenheid verlopen.

Omwille van de vertrouwelijkheid van het project en opdrachtgever kan er niet verder in detail getreden worden over dit project.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte

Heeft u een uitdaging op het gebied van geluidshinder? Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw project.

MR
Michael Roode Account Manager +31 (0) 184 820 760 michael@alara-lukagro.com
    Om op uw bericht te kunnen reageren hebben wij uw toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.