Inspiratiemiddag
Nieuws

Inspiratie middag voor akoestisch adviseurs was succes

Vrijdag 3 februari vond de inspiratie middag voor akoestisch adviseurs plaats bij Alara-Lukagro. De sessie was druk bezocht en aanwezige adviseurs waren positief verrast door de inhoudelijke presentaties.

De middag stond in het teken van tools voor de integratie van geluiddemping in het ontwerp van een industriële installatie. Zo presenteerde ir. Chris van Dijk, akoestisch specialist bij Alara-Lukagro, de theorie achter de demperselectie tool en de recent gelanceerde energielabel tool voor geluiddempers.

Energielabel tool geluiddempers
Alara-Lukagro is een initiatief gestart voor het onderling vergelijken van ventilerende lawaaibeheersingsmaatregelen, op basis van hun energieverbruik. Hierdoor kan niet alleen het energieverbruik als kwantitatieve eigenschap worden meegegeven, maar kan ook een objectief effectiviteitsoordeel worden gegeven. Hiervoor is de online energielabel tool ontwikkeld.

U kunt op deze pagina beide tools zelf gebruiken: Tools

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de tools? Neem dan gerust contact met ons op.

Hartelijk dank voor uw bericht aan Alara-Lukagro. Een kopie van het bericht is naar uw email adres verstuurd. Indien van toepassing, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Dit veld is verplicht.

Vul een geldig e-mailadres in.

Vul een bericht in.

IMG_0673
IMG_0674
IMG_0676
IMG_0675
Marion Noordzij Marketing Coördinator +31 184 661 700 m.noordzij@alara-lukagro.com

Mensen bekeken ook: