Nieuws

Akoestische roosters voor scheepsbouw

Alara-Lukagro heeft akoestische roosters ontworpen, aansluitend op het reeds bestaande gestandaardiseerde product assortiment, speciaal geschikt voor de scheepsbouw.

Een speciaal ontworpen flens maakt het mogelijk het rooster eenvoudige te integreren in de scheepshuid. Ten opzichte van geluidsdempers zorgt dit voor een aanzienlijke ruimte besparing. Het rooster kan eenvoudig worden meegenomen in het ontwerp. Hiervoor stellen wij configureerbare 3D tekeningen beschikbaar.

Download hier de DWG tekeningen

 

Daarnaast kunnen de roosters worden uitgebreid met geïntegreerde scheepsluiken. Op deze manier ontstaat er een afsluitbare ventilatie voorziening.

Kennis en ervaring

Onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van geluid maakt het in combinatie met onze flexibiliteit en veelzijdige in-house capaciteit mogelijkheid om zeer klant specifieke oplossingen te bieden.

Rooster maritiem doorsnee – Alara-Lukagro2@4x

Rooster maritiem met klep – Alara-Lukagro2@4x

Verschillende type roosters

Deze ontwikkeling is te combineren met de door ons gevoerde standaard uitvoeringen. Hiervoor hebben wij de gestandaardiseerde rooster types AL-R/150, AL-R/300, AL-R/300V en de AL-R/600V met een Rw waarde van 12 dB tot en met 27 dB.

De speciale door ons ontwikkelde roosters voor de scheepsbouw zijn in alle door ons gevoerde materialen leverbaar. De roosters kunnen naar wens van de klant worden geconserveerd.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze roosters voor de scheepsbouw neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Akoestische roosters voor scheepsbouw

    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CB
Cees Bassa Sales Manager +31 (0) 184 661 700 c.bassa@alara-lukagro.com