Nieuws

€5.000,- voor Stichting KiKa

Alara-Lukagro uit Groot-Ammers doneert aan het eind van ieder jaar een mooi bedrag aan een goed doel. Dit jaar is het bedrag ten goede gekomen van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Het merendeel van de bestaande kankerfondsen richt zich op kanker bij volwassenen. Kanker bij kinderen is veel zeldzamer dan bij volwassenen. Stichting KiKa is in het leven geroepen om onderzoek te kunnen doen speciaal gericht op deze kwetsbare groep. Het doel van de onderzoeken van KiKa is: de genezingskans van kinderkanker verhogen. Maar ook het verbeteren van de kwaliteit van de behandeling (minder agressief) en verminderen van bijwerkingen na de behandeling (effecten op latere leeftijd).

Alara-Lukagro vindt maatschappelijke betrokkenheid belangrijk en doneert daarom jaarlijks een mooi bedrag aan een goed doel. “Dit jaar hebben wij gekozen voor Stichting KiKa, omdat we ons nauw betrokken voelen bij deze stichting”, aldus André Hameete, directeur van Alara-Lukagro. “Ook binnen ons bedrijf werken mensen die er in hun omgeving mee in aanraking komen. Dit zijn aangrijpende verhalen. Wij zijn blij dat we op deze manier een steentje bij kunnen dragen aan het mooie werk van Stichting KiKa.”

Ton Legerstee, vrijwilliger van het eerste uur bij Stichting KiKa, heeft de cheque van Alara-Lukagro in ontvangst genomen. “Wij zijn erg blij met de donatie van Alara-Lukagro”, aldus Legerstee. “We werken hard met een grote groep vrijwilligers om acties op te zetten waarmee we fondsen werven voor KiKa. Zo organiseer ik altijd de Run for KiKa in Rotterdam. Uiteraard is een donatie als deze altijd een warme verrassing en wij zijn hier dan ook erg dankbaar voor.”

Meer informatie over Stichting KiKa: www.kika.nl

5000 voor KiKa

Alara-Lukagro uit Groot-Ammers is expert in lawaaibeheersing. Het bedrijf telt zo’n 90 medewerkers. De onderneming voert innovatieve projecten uit en levert uiteenlopende geluidswerende producten, zoals geluidsisolerende behuizingen, ventilatiesystemen, geluidsdempers en speciale deuren. Het gehele proces van advies en engineering tot productie en montage gebeurt in eigen beheer. Door een sterke focus op kennis en kwaliteit is de organisatie leidend in verschillende sectoren en staat de naam Alara-Lukagro garant voor een goede, gecertificeerde oplossing.

MM
Michel Mostert Marketing Specialist +31 (0)184 661 700 m.mostert@alara-lukagro.com

Meer nieuws: