Evenement

Powergen Europe 2019

Van 12 tot en met 14 november 2019 is Alara-Lukagro op de Powergen Europe in Parijs. Powergen Europe is het enige grootschalig evenement dat serieuze aandacht schenkt aan de conventionele energiesector.

ELECTRIFY EUROPE
Datum: 12, 13 en 14 juni 2019
Locatie: Paris Expo Porte de Versailles, Parijs, Frankrijk
Website: powergeneurope.com

Bezoek ons op stand B1

Logo Powergen Europe@4x

Gratis bezoekerpas

Wilt u PowerGen Europe 2019 bezoeken? Registreer u op de site van PowerGen Europe voor gratis toegangskaarten. U kunt ons vinden op stand B1. Onze specialisten zien er naar uit om met u in gesprek te gaan over onze oplossingen voor Energie opwekking.

Extra energie nodig?

Tijdens de PowerGen geven wij deze powerbank weg. Deze powerbank geeft uw mobiele apparatuur extra energie op het moment dat hij deze nodig heeft.

Powerbanks2@4x
Powerbanks@4x

Vul onderstaand formulier in, print de registratie bevestiging en neem deze mee naar onze stand B1. Geef de bevestiging aan één van onze geluidsspecialisten en ontvang je gratis powerbank. Let op! Er is een maximaal aantal powerbanks dat we dagelijks weggeven.

    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

MM
Michel Mostert Head of Marketing +31 (0)184 661 700 m.mostert@alara-lukagro.com