Geluidsisolerende deuren voor JT Bioscoop in hartje Hilversum

In de kern van Hilversum bouwde Van Wijnen Lelystad een gloednieuwe vestiging van JT Bioscopen. De bioscoop is met haar revolutionaire laserprojectie de modernste bioscoop van Nederland. Het leveren en monteren van alle stalen geluidsisolerende deuren en trafopuien is gegund aan Alara-Lukagro.

Scroll naar beneden

JT Bioscoop Hilversum

Plaats:
Hilversum

Architect:
Architect Breebaart Korver BNA bv te Zuid-Scharwoude.

Aannemer:
Van Wijnen Lelystad B.V.

Geluidsisolerende deuren:
Alara-Lukagro

Gebouwfunctie:
Bioscoop

Geluidsisolerende deuren bioscoop
Geluidsisolerende deuren bioscoop
Geluidsisolerende deuren bioscoop

Transformatie stadscentrum

De bouw van de bioscoop maakte deel uit van de structuurvisie van Hilversum om het stadscentrum te transformeren in een levendig gebied met een mix van winkelen, wonen, werken en uitgaan.

Geluidsisolerende deuren voor bioscoop

Van Wijnen Lelystad B.V. heeft het leveren en monteren van alle stalen geluidsisolerende deuren en trafopuien voor de bioscoop gegund aan Alara-Lukagro. Een aantal van deze geluidsisolerende deuren zijn tevens brandwerend uitgevoerd. Deze zijn door Alara-Lukagro compleet geleverd, inclusief engineering, productie, conservering en montage.

Meer informatie?

Heeft u te maken met de verbouw of nieuwbouw van gebouwen met een bijeenkomst- of vrijetijdsfunctie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op: wij adviseren u graag over geluidwering en brandwering voor gecertificeerde deuren voor gebouwen met dergelijke functies!

RvD-21423-141421@4x
Ronald van Ditshuizen Account Manager +31 (0) 184 820 764 ronald@alara-lukagro.com
    Om op uw bericht te kunnen reageren hebben wij uw toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mensen bekeken ook: