Geluidsisolerende cabines voor werkstations

Van Trios Luchttechniek heeft Alara-Lukagro de opdracht gekregen voor het leveren van speciaal voor de klant ontworpen geluidsisolerende cabines inclusief ventilatie voor 3 werkstations bij Wärtsilä in Schiedam.

Wärtsilä

Wärtsilä is een internationaal opererend bedrijf met het hoofdkantoor in Helsinki, Finland. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen en verlenen van services van geavanceerde technologieën en producten voor schepen en energiecentrales, op een milieuvriendelijke manier. De nadruk ligt hierbij op duurzaamheid, innovatie en totaalrendement. In Schiedam is de Nederlandse verkoop en service afdeling voor de marine en energie gevestigd.

 

 

Cabines Wartsila Schiedam deuren
Cabines Wartsila Schiedam@4x
Speciaal verschuifbare scheidingswand Warsila Schiedam
Ventilatie Wartsila Schiedam - buiten
Ventilatie Wartsila Schiedam - buiten
Ventilatie Wartsila Schiedam - binnen

Geluidsisolerende cabines

De geluidsisolerende cabines worden ingezet bij het repareren van scheepsschroeven. De cabines zijn toegankelijk via zowel grote geluidsdichte schuifdeuren als via een draaideur. De schuifdeuren lopen door tot in het dakoppervlak, zodat het mogelijk is producten met de bovenliggende kraan in de cabines te plaatsen. Om het mogelijk te maken ook grote schroeven te bewerken is er tussen 2 cabines een speciaal verschuifbare scheidingswand geplaatst.

Naast de productie van de cabines heeft Alara-Lukagro ook zorg gedragen voor het inmeten en uitwerken en de montage van de cabines.

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijke uitdaging?
Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw project.

CvD-19128-140824@4x
Cees van Dijk Senior Sales Engineer +31 (0) 184 820 763 sales@alara-lukagro.com
    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.