Cilindrische geluidsisolerende deuren

Schippers van binnenvaartschepen en cruiseschepen gebruiken normaliter hun eigen generatoren om in hun eigen stroomvoorziening te voorzien, zodra ze aan de kade liggen. In de haven van Dordrecht veroorzaakte dit geluidoverlast naar de omgeving en omwonenden.

Scroll naar beneden

Geluidsisolerende transformatorstations

Om de geluidoverlast te beperken zijn aan de lange Wantijkade, Merwekade en Buiten Walevest 3 stuks geluidsarme transformatorstations geplaatst, die dienen als stroomzuilen. De betonnen zuilen met een diameter van ca. 2.300 mm, zijn door Alara-Lukagro ieder voorzien van 3 cilindrische deuren en 1 dakkap, geheel vervaardigd uit roestvaststaal (1.4301) en vervolgens voorzien van een meerlaags 2-komponenten coating in RAL9007 metallic. Ten behoeve van de ventilatie van deze transformatoren, zijn in zowel deuren, als dakkap insteekvrije trafo-roosters geplaatst. De “monumentale” zuilen, in de volksmond ook wel peperbussen genoemd, zorgen ervoor dat het artistieke karakter van de binnenstand zoveel mogelijk behouden blijft.

Peperbussen

Soort gebouw:
Cilindrische trafohuisjes voor walstroomvoorziening

Plaats:
Dordrecht

Alara-Lukagro:
9 cilindrische geluidsisolerende deuren

 

 

 

 

 

cilindrische geluidsisolerende deuren
cilindrische geluidsisolerende deuren
cilindrische geluidsisolerende deuren

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijke uitdaging?
Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw project.

RvD-19128-140830@4x
Ronald van Ditshuizen Account Manager +31 (0) 184 820 764 sales@alara-lukagro.com
    Om op uw bericht te kunnen reageren hebben wij uw toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mensen bekeken ook: