Van aannemersbedrijf Van Tienen heeft Alara-Lukagro de opdracht ontvangen voor het leveren van verschillende enkelvleugelige en dubbelvleugelige, geluidsisolerende en brandwerende binnendeuren inclusief montage voor Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen.

Eigenaar pand
Gemeente Nijmegen

Bouwbedrijf
Van Wijnen

Aannemer 
Van Tienen

Architect
Braaksma & Roos Architectenbureau

Foto afkomstig van www.braaksma-roos.nl

Concertgebouw-De Vereeniging Nijmegen achterkant
Concertgebouw-De Vereeniging Nijmegen binnenkant
Concertgebouw-De Vereeniging Nijmegen tekening 2@4x
Concertgebouw-De Vereeniging Nijmegen voorkant

Concertgebouw De Vereeniging

Concertgebouw De Vereeniging is meer dan honderd jaar het culturele centrum en een icoon van de stad Nijmegen. Het in 1915 gebouwde multifunctionele gebouw is uitgevoerd in Art Deco en Art Nouveau. De Vereeniging is samen met Stadsschouwburg Nijmegen het grootste podium van Nijmegen. Gelegen in het hart van de stad. De Vereeniging wordt alom gewaardeerd vanwege de prachtige architectuur en wereldwijd geroemd vanwege de uitmuntende akoestiek. De Grote Zaal biedt ruimte aan maximaal 1.800 bezoekers en de Kleine Zaal aan maximaal 220.

Geluidsisolerende deuren

Voor de Vereeniging is gekozen voor AL-D/D56 deuren met een Rw waarde van 56 dB. De deuren worden naar de wensen van de klant op maat gemaakt. Naast geluidsisolerend zijn de deuren ook brandwerend en uitgevoerd met een vluchtfunctie. De deuren van Alara-Lukagro zorgen zo mede voor een plezierig en veilig verblijf in Concertgebouw De Vereeniging.

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijke uitdaging? Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw project.

RvD-21423-141421@4x
Ronald van Ditshuizen Account Manager +31 (0) 184 820 764 ronald@alara-lukagro.com
    Om op uw bericht te kunnen reageren hebben wij uw toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.