Nieuws

Alara-Lukagro en DOX hernieuwen samenwerking

Op vrijdag 29 maart 2019 hebben Alara-Lukagro uit Groot-Ammers (Nederland) en DOX Noise Control uit Kapellen (België) de reeds bestaande samenwerking hernieuwd.

“Alara-Lukagro hecht veel waarde aan een goede samenwerking met partners.”, aldus André Hameete, Algemeen Directeur van Alara-Lukagro. “De afgelopen jaren werkten we met DOX Noise Control al samen aan verschillende mooie projecten in België. Met deze hernieuwde samenwerking spreken we wederzijds ons vertrouwen in elkaar uit en is onze samenwerking klaar voor een succesvolle toekomst.”

Walter Dox, zaakvoerder van DOX Acoustics nv (DOX Noise Control), voegt hier graag aan toe: “Het motto ‘Never change a winning team’ indachtig is het logisch dat onze samenwerking met Alara-Lukagro verder zal gezet worden. Alara-Lukagro heeft een state-of-the-art productiefaciliteit die onze mensen de mogelijkheid geeft kwalitatieve oplossingen aan te bieden op maat van de klant.” Walter Dox heeft er het volste vertrouwen in dat DOX Noise Control hierdoor verder zal blijven groeien in de markt van industriële lawaaibestrijding.

Maatwerk lawaaibeheersing

Alara-Lukagro en DOX Noise Control zijn specialisten op het gebied van maatwerk (industriële) lawaaibeheersing. Deuren, omkastingen, geluiddempers… voor elk geluidsprobleem de juiste oplossing. De afgelopen decennia hebben Alara-Lukagro en DOX Noise Control de oplossing geleverd voor uitdagende projecten in verschillende markten.

Laat u inspireren op www.alara-lukagro.com en www.doxnoisecontrol.be.

Contact

Contactpersoon Alara-Lukagro

Michel Mostert
Marketing coördinator
M m.mostert@alara-lukagro.com
T +31 (0)184 661 700

Contactpersoon DOX Noise Control

Annelies Lightband
Marketing Manager
M marketing@doxnoisecontrol.be
T +32 (0)3 309 82 15

 

MM
Michel Mostert Head of Marketing +31 (0)184 661 700 m.mostert@alara-lukagro.com