Geluidsisolerende omkastingen WKK generatoren

Bij warmte-krachtkoppelingen (kortweg WKK’s) wordt gas omgezet in warmte en elektriciteit. Voor 8 WKK generatoren bij een kweker heeft Alara-Lukagro geluidsisolerende omkastingen ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd.

Scroll naar beneden

Geluidsisolerende omkastingen WKK

Alara-Lukagro heeft 8 geluidsisolerende omkastingen voor 8 generatoren van 4,4 MW ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd.

De omkastingen zorgen er voor dat het maximale geluiniveau maximaal 75 dB(A) bedraagt op 1 meter van de omkasting, en maximaal 70 dB(A) op 1 meter vanaf de ventilatie openingen.

De omkastingen zijn compleet geleverd inclusief toegangsdeuren, draagconstructie, coulissen geluiddempers en geluidgedempt ventilatie systeem. Alara-Lukagro verzorgde de engineering, productie, conservering en on-site installatie van het geheel.

omkastingen WKK
omkastingen WKK
omkastingen WKK
omkastingen WKK
omkastingen WKK
omkastingen WKK
omkastingen WKK

Meer informatie

Heeft u te maken met een overschrijding van het toelaatbare geluidniveau door een WKK generator? Alara-Lukagro leverde al honderden geluidsisolerende omkastingen voor alle typen generatoren.

Stel hiernaast direct uw vraag. Wij adviseren u graag over een passende omkasting voor uw project.

JdH-19128-140826@4x
John de Haan Sales Engineer +31 (0) 184 820 762 sales@alara-lukagro.com
    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mensen bekeken ook: