Geluiddemping- en filtersysteem voor een nieuw Antarctic Supply Research Vessel

Alara-Lukagro heeft de opdracht gekregen voor het ontwerpen, produceren en leveren van een compleet geluiddemping- en filtersysteem voor een nieuw Antarctic Supply Research Vessel voor de Australian Antarctic Division, welke gebouwd wordt door Damen Shipyards Group.

Scroll naar beneden

Hoge geluidsisolatie

We leveren een geluiddemping- en filtersysteem voor de verwerking van de verbrandingslucht van alle vier de generatoren. Eén geluiddemper zorgt voor de demping van twee generatorsets. Deze constructie zorgt voor genoeg geluidisolatie en beperkt het drukverlies tot een minimum. Elke geluiddemper reduceert het geluidvermogenniveau van 141 dB(A) per diesel generator tot een geluiddrukniveau op het dek van 72 dB(A), gemeten op drie meter afstand van het inlaatrooster van de luchttoevoerschacht. De levering wordt compleet gemaakt met een drukmonitorsysteem om zo het onderhoud te vereenvoudigen.

Antarctica

Het schip zal gebruikt worden voor expedities naar Antarctica en is daarom uitgevoerd als ijsbreker. Het is ontworpen om onderzoeksactiviteiten uit te voeren. Daarvoor is 500 vierkante meter ingericht voor een laboratorium en kantoorfaciliteiten. Daarnaast voldoet het schip ook aan de vereisten van de DNV Silent Class notation. Het schip wordt 156 meter lang, met een straal van 25,6 meter. Verwacht wordt dat het schip in April 2020 opgeleverd wordt.

Meer informatie?

Heeft u een soortgelijke uitdaging?
Stel uw vragen, dan adviseren wij u graag over een passende oplossing voor uw project.

JdH-19128-140826@4x
John de Haan Sales Engineer +31 (0) 184 820 762
    Om uitvoering te kunnen geven aan uw verzoek hebben wij toestemming nodig uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mensen bekeken ook: