Inspiratiemiddag deuren 1 februari 2018@4x
Nieuws

Succesvolle inspiratiemiddag deuren

Op donderdag 1 februari 2018 organiseerde Alara-Lukagro een inspiratiemiddag voor akoestisch adviseurs. Het thema deze middag had alles te maken met scheidingsconstructies en in het bijzonder deuren: akoestische scheidingen (hoog- en laagfrequent) en brand scheidingen in relatie tot nieuwe wetgeving.

“We kunnen spreken van een zeer succesvolle en interessante inspiratiemiddag volop interactie”, aldus Chris van Dijk Akoestisch specialist bij Alara-Lukagro. “We hebben de aanwezige met verschillende presentaties op het gebied van geluid- en brandwerende deuren geïnformeerd over onderwerpen als bijzondere meettechnieken voor isolatiewaardebepaling, afdichting, CE-markeringen en brandtests”.

Tijdens de inspiratiemiddag kregen de akoestisch adviseurs ook een rondleiding door de productiehal van Alara-Lukagro, waar de geluidsisolerende deuren in eigen beheer worden ontwikkeld en geproduceerd.

Nu begint de voorbereiding voor een interessant programma voor de volgende inspiratiemiddag voor akoestisch adviseurs begin 2019. Tenzij de belangstelling zo groot is, dat we dat eerder kunnen organiseren. Hou onze website, LinkedIn en/of Facebook in de gaten voor meer informatie.

Inspiratiemiddag-deuren-Alara-Lukagro-1@4x
Inspiratiemiddag-deuren-Alara-Lukagro-2@4x
Inspiratiemiddag-deuren-Alara-Lukagro-3@4x
Inspiratiemiddag-deuren-Alara-Lukagro-4@4x
Inspiratiemiddag-deuren-Alara-Lukagro-5@4x
Michel-M
Michel Mostert Marketing Coördinator +31 (0)184 661 700 m.mostert@alara-lukagro.com