Nieuws

De beste deuren voor uw project

U scande de code!
Fijn dat wij u op onze website mogen verwelkomen.

Zoals reeds aan u duidelijk gemaakt, willen wij Alara-Lukagro als producent en leverancier van speciale deuren graag aan u introduceren.

Waarom? Omdat wij overtuigd zijn dat we de beste deuren bieden voor uw project. Alara-Lukagro deuren zijn namelijk, zoals in het boekwerk reeds uitgelegd: uitgebreid gecertificeerd, volledig op maat en duurzaam.

Het belang van duurzame producten en werkwijzen ligt diep in onze organisatie. In de basis wil Alara-Lukagro de wereld stiller maken. Veiliger. Gezonder. Meer volmaakt. Voor onze toekomst. En voor de toekomst van de generaties die ons volgen.

Daarom investeren we in de voortdurende ontwikkeling van duurzame technologie. Zodat we vandaag, maar ook morgen de meest logische keuze zijn voor uw project, omdat u net als wij streeft naar de beste oplossingen voor uw project.

Uw kennismakingscadeau

Om deze reden willen wij u graag een duurzaam kennismakingscadeau aanbieden: een fijne fles wijn uit de fairtrade collectie. Op een eerlijke wijze geproduceerd; principes die wij ook voor ons eigen productieproces hanteren.

Deze wijn komt van het wijnhuis uniWines in Zuid-Afrika. Op de wijnboerderij zorgen ze voor een natuurlijk evenwicht en koesteren ze de oorspronkelijke begroeiing. Zo blijft de goede bodemkwaliteit bewaard. Lees hier meer over deze wijn.

fairtrade-wijn-rood-merlot-300x450_normal@4x

Wij komen uw kennismakingscadeau uiteraard graag persoonlijk overhandigen, zodat u kennis kunt maken met één van onze deuren specialisten. Het is wel zo prettig om een gezicht bij de naam te hebben.

Vul hieronder uw gegevens in. Dan nemen wij contact met u op om af te stemmen wanneer wij uw kennismakingscadeau komen overhandigen.

Bedankt voor het verzenden. Wij nemen binnenkort contact met u op om af te stemmen wanneer wij uw kennismakingscadeau komen overhandigen.

Vul een geldig e-mailadres in.

Met vriendelijke groeten,

Alara-Lukagro deuren specialisten

Ronald van Ditshuizen, Theo de Wildt, Koos Pott
Telefoon: 0184 661 700

MM
Michel Mostert Marketing Specialist +31 (0)184 661 700 m.mostert@alara-lukagro.com

Bekijk ook: